Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Υπεξαίρεση μέχρι και στη Μεγάλη Στοά!


(αναδημοσίευση από την εφημερίδα  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ -http://www.protothema.gr/greece/article/546000/upexairesi-mehri-kai-sti-megali-stoa/)

(Σχολ. blog:Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να αποφανθεί σύντομα διότι τέτοιες <<εκκρεμότητες>> μόνο κακό κάνουν στον υγιές κομμάτι του Ελληνικού Τεκτονισμού) 

 Και οι πιο απίθανες υπεξαιρέσεις γίνονται πλέον στην Ελλάδα. Ορκωτοί ελεγκτές έχουν πιάσει ήδη δουλειά στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας (τη μασονική δηλαδή), που αριθμεί πάνω από 4.500 επίλεκτα μέλη

Από το πρώτο «ξεσκόνισμα» που έχουν κάνει οι ορκωτοί ελεγκτές διαπίστωσαν υπεξαίρεση τουλάχιστον 350.000 ευρώ! Οι γνωρίζοντας καλά τα οικονομικά πράγματα στο κτίριο της οδού Αχαρνών τονίζουν ότι το «κενό» που αποκαλύφθηκε μέχρι τώρα στο ταμείο του «Τεκτονικού Ιδρύματος» -όπως θέλουν να το αποκαλούν- είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Πάντως αναμένεται με αγωνία το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών.


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο δράστης της υπεξαίρεσης είναι στέλεχος των οικονομικών υπηρεσιών και είχε συνεργό μια κυρία η οποία ανήκει στο πολύ στενό περιβάλλον ενός από τους γνωστότερους -ακόμη και στον δικηγορικό κόσμο- προηγούμενους «Μεγάλους Διδασκάλους», που τώρα έχει περάσει στην άλλη μεγάλη δύναμη της Ελληνικής Μασονίας, δηλαδή τον «Σκωτικό Τύπο». Οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες πάντως. Αναμένεται η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης Η διαδικασία της αυτοκάθαρσης που επέλεξε η ελληνική μασονία έρχεται ως συνέχεια του σκανδάλου στην ιταλική στοά «Πε Ντούε». Πάλι καλά...