ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση -Ύπατο Συμβούλιο του 33ου του ΑΑΣΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(Αναδημοσίευση από το http://supremecouncilforgreece.gr )
To Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα του Α:.Α:.Σ:.Τ:. έχει τιμηθεί με επίσημες προσκλήσεις από αδελφά και συνεργαζόμενα Ύπατα Συμβούλια προκειμένου να παραστεί και να συμμετάσχει στις παρακάτω εκδηλώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα :

Από τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη του Υπάτου Συμβουλίου δια το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργουστην Ετήσια Συγκέντρωση επικοινωνίας του Υπάτου Συμβουλίου στην πόλη του Λουξεμβούργου,στις 5 Μαΐου 2018.

Από τους Υπάτους Μεγάλους Ταξιάρχες των Υπάτων Συμβουλίων δια την Γερμανία , την Ιταλία , την Ρωσία και την Τουρκία στην εγκαθίδρυση από αυτούς, κανονικού Υπάτου Συμβουλίου δια την Βουλγαρία, στην πόλη Πλόβντιβ της Βουλγαρίας στις 4 - 7 Μαΐου 2018.

Από τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη του Υπάτου Συμβουλίου δια την Γερμανία ως οικοδεσπότη και Πρόεδρο της 53ης Συνόδου των Υπάτων Μεγάλων Ταξιαρχών της Ευρώπης και των συνεργαζομένων κρατών , στο Βερολίνο στις 24 - 26 Μαΐου 2018.

Από τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη του Υπάτου Συμβουλίου δια την Ιταλία και Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Υπάτων Συμβουλίων δια την Ευρώπη , στον εορτασμό του Θερινού Ηλιοστασίου και της επετείου ιδρύσεως του ΥΣ δια την Ιταλία στη Ρώμη στις 8 - 10 Ιουνίου 2018.

Από τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη του Υπάτου Συμβουλίου δια την Παραγουάη στον εορτασμό του Χειμερινού Ηλιοστασίου και της 147ης επετείου από την ίδρυση του Υπάτου Συμβουλίου δια την Παραγουάη στην Ασουνσιόν Παραγουάης στις 23 Ιουνίου 2018.

Από τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη του Υπάτου Συμβουλίου δια την Γαλλία στον ετήσιο εορτασμό του Χειμερινού Ηλιοστασίου στο Παρίσι στις 14 - 15 Δεκεμβρίου 2018.

Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα του Α:.Α:.Σ:.Τ:. ανταποκρινόμενο στην τιμή των προσκλήσεων από τα συνεργαζόμενα με αδελφική αγάπη Ύπατα Συμβούλια , έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις αυτές με Αντιπροσωπείες, επικεφαλής των οποίων θα είναι ο Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης Νικόλαος Κιλάκος 33ο .

Με πρωτοβουλία του Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Νικολάου Κιλάκου 33ο και με απόφαση του Υπάτου Συμβουλίου δια την Ελλάδα του Α:.Α:.Σ:.Τ:. τα έξοδα των ταξιδίων και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις τόσο του Υ:.Μ:.Τ:. όσο και των Κραταιών Μελών του Υ:.Σ:. θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τους συμμετέχοντες αδελφούς .