ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Υπατο Συμβούλιο του 33 - Οικονομική Κρίση


Ένα μεγάλο μπράβο στους αδελφούς του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου. Εμπράκτως και αντιλαμβανόμενο τη συνολική οικονομική δυσχέρεια που έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός το Ύπατο Συμβούλια του 33ου προχώρησε στην παρακάτω απόφαση. Μακάρι και οι άλλες Τεκτονικές Δυνάμεις της πατρίδος μας να επιδείξουν την ίδια ευαισθησία και να προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινήσεις προς ανακούφιση των αδελφών μας.

Το Ύπατο Συμβούλιο του 33ο με τα διατάγματα 345 και 352 υπενθυμίζει προς όλους τους Προέδρους των υπό την αιγίδα του Εργαστηρίων ότι κάθε είδους «συνδρομή» είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας προέχει η συγκράτηση του κοινωνικού ιστού και κατ επέκταση του ιστού που ενώνει τα μέλη και της οικογένειες της αδελφότητας. Στο μέτρο των δυνάμεών μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον πλησίον μας να νοιώσει μόνος και αβοήθητος.



«…Καλούμε προς τούτο τους Προέδρους και τα μέλη των υπό την αιγίδα μας εργαστηρίων να θυμηθούν ότι πρέπει να είναι πάντα πρόθυμοι να συντρέξουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους , τους εν ανάγκη και πόνο ευρισκομένους αδελφούς και τις οικογένειες αυτών, με εχεμύθεια και ανοχή».