ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ακαδημία Phoenix Rising

Αγαπητοί Φίλοι,


Με χαρά σας προσκαλούμε στην εναρκτήριο εκδήλωση μας τις 15/10/2010 και ώρα 19:00, μια ανοιχτή βραδιά με ομιλίες και συζήτηση γύρω από την Ακαδημαϊκή Μελέτη του Δυτικού Εσωτερισμού. Οι ομιλητές μας συμπεριλαμβάνουν τον κ. Ιορδάνη Πουλκούρα, συγγραφέας και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού Άβατον, και τον Δρ Στάνλεϋ Σφήκα, καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης.

Όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, η Ακαδημία Phoenix Rising αποτελεί μια νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία που στόχο έχει να προωθήσει και να αναπτύξει την Ακαδημαϊκή Μελέτη του Δυτικού Εσωτερισμού μέσα από τα τμήματα και τις εκδηλώσεις της. Στην εναρκτήριο εκδήλωσή μας, αντί εγκαινίων, σκοπό έχουμε να απαντήσουμε σε απορίες και προβληματισμούς γύρω από τους στόχους μας και να γιορτάσουμε μαζί σας την επίσημη έναρξη της πρώτης περιόδου εγγραφών μας.

Παραπάνω, όπως κι επισυνημμένη ως αρχείο pdf, βρίσκετε την πρόσκληση με όλες τις λεπτομέρειες. Επιπλέον μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.phoenixrising.org.gr .

Η παρουσίαση της Ακαδημίας θα επαναληφθεί στην Θεσσαλονίκη τις 19 Νοεμβρίου, και στην Αλεξανδρούπολη τις 20 Νοεμβρίου. Οι λεπτομέρειες αναμένονται, και θα αναρτηθούν στην σελίδα των εκδηλώσεών μας: http://www.phoenixrising.org.gr/el/events/all-upcoming-events/ μόλις τις επιβεβαιώσουμε.

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας δούμε στην εκδήλωσή μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σάσσα Τσέϊτοου

Ιδρύτρια - Διευθύντρια Ακαδημίας Phoenix Rising

Εσωτερικών Σπουδών και Δημιουργικών Τεχνών