ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ματιές στην Ιστορία

Την 1 Ιανουαρίου του 1942 η Σερβία εξέδωσε αναμνηστική έκδοση, για την μεγάλη αντιτεκτονική έκθεση που έλαβε χώρα την 22 Οκτωβρίου 1941 στο Βελιγράδι, τεσσάρων γραμματοσήμων . Τα γραμματόσημα παρουσιάζουν μια ισχυρή Σερβία να συνθλίβει την διαβολική Μασονία, τον Κομμουνισμό και την Εβραϊκή εξάπλωση.

Τα γραμματόσημα έχουν τίτλο <<Αντιτεκτονική Έκθεση>> σε κυριλλικά γράμματα. Να σημειώσουμε ότι το αντιτεκτονικό μένος παρέμεινε ενεργό μέχρι το 1990 όπου ο Τεκτονισμός απαγορεύονταν δια νόμου.

Το πρώτο γραμματόσημο παρουσιάζει με κουκούλα (;) περίζωμα και περίζωμα να τυφλώνεται από τις ακτίνες φωτός τους Έθνους. Είναι εμφανής η προσπάθεια των κρατικών υπηρεσιών να ταυτίσουν τον Τεκτονισμό με το Σιωνισμό.


Το δεύτερο γραμματόσημο παρουσιάζει τις σκοτεινές δυνάμεις του Σιωνισμού – Τεκτονισμού υπό μορφή φιδιού (τα σύμβολά του αστεριού του Δαυίδ η πυραμίδα και ο γνώμονας είναι εμφανείς ) να συνθλίβονται από το χέρι της Σερβίας.


Το τρίτο γραμματόσημο παρουσιάζει ένα δεμάτι σίτου (Τεκτονικό σύμβολο), το σφυρί και το δρεπάνι (κομμουνισμός) και το αστέρι του Δαυίδ (Σιωνισμός) να βρίσκονται μπροστά από το Σταυρό που θα τα κατανικήσει. Η παρουσία των τριών συμβόλων είναι άλλη μια προσπάθεια της κρατικής προπαγάνδας να ταυτίσει Κομμουνισμό – Τεκτονισμό – Σιωνισμό.


Το τελευταίο γραμματόσημο της σειράς δείχνει τη νέα Σερβική δύναμη να πατά το αστέρι του Δαυίδ και να γκρεμίζει τις δύο στήλες του Ναού του Σολομώντος , στήλες οι οποίες έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό στον Τεκτονισμό.