ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Άλλος ένας αντιτεκτονικός μύθος καταρρέει





Μια συναρπαστική ιστορία δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα THE TELEGRAPH , η οποία αποκαλύπτει την ταυτότητα του Τζακ του Αντεροβγάλτη , του αγνώστου ταυτότητος μέχρι πρόσφατα δολοφόνου ο οποίος δρούσε στην περιοχή Whitechapel του Λονδίνου το φθινόπωρο του 1888 και δολοφονούσε ιερόδουλες. Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι είχαν συνδέσει τους φόνους με τους Ελευθεροτέκτονες.

Τελικά , στοιχεία DNA από ένα σάλι που φορούσε ένα από τα θύματα αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο διαβόητος δολοφόνος ήταν ο Aaron Kosminski , ένας Πολωνός μετανάστης ο οποίος ήταν παράφρων και πέθανε σε άσυλο σε ηλικία 53 ετών.

Το σάλι άνηκε στην Catherine Eddowes, 43 ετών( δολοφονήθηκε Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 1888,στην Μιτρ Σκουέαρ) και το αγόρασε σε μία δημοπρασία ο 48χρονος επιχειρηματίας Russell Edwards . Ο Russell ζήτησε την βοήθεια της παγκοσμίου φήμης γενετίστριας Dr Jari Louhelainen η οποία χρησιμοποιόντας σύγχρονες μεθόδους αντιπαρέβαλλε το 126 χρόνων υλικό με υλικό από απογόνους τόσο του θύματος όσο και του υπόπτου.


Η αποκάλυψη βάζει τέλος σε μια τεράστια παραφιλολογία για την ταυτότητα του Αντεροβγάλτη που είχε εμπλέξει μεταξύ των άλλων και τους Ελευθεροτέκτονες.