ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μήνυμα συμπαράστασης από το Ελληνικό Τάγμα του Α.Α.Σ.Τ προς τον Βελγικό Λαό


Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας Τεκτονικές Δυνάμεις οι οποίες έχουν ευρύτερους ορίζοντας και ευαισθησίες και δεν αναλώνονται μόνο σε εσωτερικές προστριβές που το μόνο που πετυχαίνουν είναι το να  αποκόπτουν τον Ελληνικός Τεκτονισμό από το Παγκόσμιο γίγνεσθαι…..

  Στις 24/3 , με αφορμή την βομβιστική επίθεση στις Βρυξέλλες που στοίχισε τη ζωή σε 31 ανθρώπους, το Ύπατο Συμβούλιο του Α.Α.Σ.Τ της Ελλάδος μαζί με την Μεγάλη Στοά του Α.Α.Σ.Τ (Κοδριγκτώνος)  απέστειλαν επιστολή στην Βελγική Πρεσβεία της Αθήνας στην οποία εξέφρασαν τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση  των αδελφών του Τάγματος  προς τον Βελγικό λαό.

 Την ίδια ημέρα , ο Πρέσβης του Βελγίου κος Λουκ Λιεμπάουτ, με μήνυμα του ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον των αδελφών και επισήμανε ότι το κείμενο του Τάγματος θα συμπεριληφθεί  στο επίσημο βιβλίο συλλυπητηρίων που άνοιξε η Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα για το αποτρόπαιο αυτό γεγονός.

(* Σημ. Blog. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αδελφούς του Τάγματος του Α.Α.Σ.Τ για την ευαισθησία που επέδειξαν  σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως είναι η απώλεια ανθρώπινων ζωών από τρομοκρατικά χτυπήματα , ενέργειες (τρομοκρατικές) που εναντιώνονται στις αρχές της Ελευθερίας, του σεβασμού στην ανθρωπινή ζωή και την αδελφοσύνη που τόσο πιστά υπηρετεί ο Ελευθεροτεκτονισμός. Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας Τεκτονικές Δυνάμεις οι οποίες έχουν ευρύτερους ορίζοντας και ευαισθησίες και δεν αναλώνονται μόνο σε εσωτερικές προστριβές που το μόνο που πετυχαίνουν είναι το να  αποκόπτουν τον Ελληνικός Τεκτονισμό από το Παγκόσμιο γίγνεσθαι…..)