Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί οι Μασόνοι σκότωσαν τον Μαϊκλ Τζάκσον

(Σημ .Blog: Τελικά η βλακεία (για να μην χρησιμοποιήσω κάποια άλλη απρεπή έκφραση) ορισμένων δεν έχει όριο. Μέσα στη δύνη της συνομοσιολογίας γεγονότα δένονται με απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως κύριο στόχο να εξάψουν τη φαντασία του αναγνώστη . Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν άργησαν να βρεθούν και οι φωστήρες οι οποίοι συνέδεσαν το θάνατο του σταρ της Pop μουσικής Μάϊκλ Τζάκσον με τους Τέκτονες. Δείτε τα παρακάτω Video και θα καταλάβετε.)

Τρία κομμάτια από το "The Music Industry Exposed" - αποδεικνύουν ότι ο Μαϊκλ Τζάκσον είχε μυστικά συνθήματα εναντίον των Μασόνων (Illuminati) μέσα σε κάποια βιντεοκλιπ του.

Στο πρώτο βίντεο γίνεται πλήρης ανάλυση ενός χορού του Μαϊκλ Τζάκσον στα 4 τελευταία λεπτά του βίντεο κλιπ "Black or White".

Σε αυτά τα 4 λεπτά ο Μαϊκλ ενώ παρακολουθείται από τον Διάβολο, κάνει κάποιες κινήσεις και αποκρυφιστικές χειρονομίες που μόνο μασόνοι και αποκρυφιστές μπορούν να καταλάβουν. Στη συνέχεια χτυπάει μασονικά σύμβολα και στο τέλος απελευθερώνεται και προσκυνάει τον Θεό!

Παρακάτω αναφέρεται από την ίδια του την αδερφή ότι περίμενε να τον δολοφονήσουν εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6878.html