ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

1ο ΑΒΑΤΟΝ LIVE

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011
8.30 το βράδυ
στο Floral – Books + Coffee

(Θεμιστοκλέους 60, Εξάρχεια, Αθήνα – www.floralcafe.gr)
Η πρώτη ζωντανή συνάντηση του ΑΒΑΤΟΝ για τη νέα χρονιά είναι γεγονός!

Και επειδή ενίοτε οι αριθμοί κρύβουν αλήθειες, σας προσκαλούμε στις 11 του 1ου μήνα του 2011 στο 1ο ΑΒΑΤΟΝ LIVE που διοργανώνουμε στην Αθήνα!
Ελάτε να συζητήσουμε πώς να κάνουμε μια νέα αρχή στη νέα χρονιά. Πώς να ακολουθήσουμε το προσωπικό μας μονοπάτι, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες των ημερών!

Μαζί μας ο εκδότης–διευθυντής του ΑΒΑΤΟΝ Στέφανος Ελμάζης, ο Ντέμης Κυριάκου, ο Ιορδάνης Πουλκούρας, ο Σπύρος Ζωίδης, η Σάσσα Τσέιτοου, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού. Μαζί μας και ο Δρ. Μάνος Δανέζης, Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, που με αφορμή τη συνέντευξή του στο τελευταίο μας τεύχος, θα συζητήσει μαζί σας για το Νέο Επιστημονικό Διαφωτισμό και τον Επερχόμενο Πολιτισμό του Εμείς.
Επίσης θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του εκδότη μας Στέφανου Ελμάζη με τίτλο Να Σου Πω Μια Ιστορία; που θα κυκλοφορήσει τέλη Ιανουαρίου από τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.
Σας περιμένουμε όλους για να ανταλλάξουμε απόψεις, να πούμε ιστορίες, να δούμε και να ακούσουμε ενδιαφέροντα πράγματα και δρώμενα, σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις!