ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Ο εξορκιστής των απίστων

Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από την εφημερίδα Το Βήμα

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς έχει εξελιχτεί σε σύγχρονο Ιεροεξεταστή ο οποίος έχει βαλθεί να <<εξαγνίσει>>  όσους δεν συμφωνούν μαζί του (σημ. blog)




Πώς ο μέχρι πρότινος φέρελπις ιεράρχης κ. Σεραφείμ προκαλεί την μήνιν Ελλήνων, Αμερικανών και Ευρωπαίων, χριστιανών και εβραίων

«Αμιγής σατανολατρία»

Η «εξάλειψη» των μασόνων και η κατάργηση των μασονικών στοών αποτελούν βασικό στόχο του Μητροπολίτη Πειραιώς. Με επιστολές του έχει ζητήσει επανειλημμένως από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ.Παπακωνσταντίνουκαι τις ελληνικές δικαστικές αρχές να τους αφαιρέσουν τις άδειες λειτουργίας.

Ο κ. Σεραφείμ είναι βέβαιος ότι το Τεκτονικό Ιδρυμα της Αθήνας «οφείλει την ίδρυσή του στην εξαπάτησητου κράτους, καθώς ιδρύθηκε με σκοπό την  <<ευόδωσηέργων εποποιίας, ιδία περιθάλψεως ενδεών και μορφώσεωςαπόρων παίδων>>;, ενώ πρόκειται για αμιγή σατανολατρία».Οπως επαναλαμβάνει στις επιστολές του «ο κρυπτογραφικά αναφερόμενος ως ΜΑΤΣ- υπέρτατο ον ως τα προσαγόμενα στοιχεία αποδεικνύουν,τυγχάνειο λεγόμενος ΜέγαςΑρχιτέκτων του Σύμπαντος,που αντιποιείται το πρόσωπο του Εωσφόρου.Υπότο προσωπείο της δήθενφιλανθρωπίας προωθείται η θρησκευτικήπαραδοχή του Σατανισμού». Η Αγγλία στο πυρ
Σε άλλη ανακοίνωσή του κατηγορεί για τις στοές την Αγγλία και τους Αγγλους. «Η σαφώςμυστηριακή,συνωμοτική, σατανιστική,σιωνιστικήοργάνωσηιδρύθηκε ως όργανο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας,πουμε αίμα,ατιμίες και δάκρυ,οι Αγγλοι την άπλωσαν σε όλη την Γη, και για να μπορούν να εξουσιάζουν τους λαούς των πέντε ηπείρων»... Μετά αρχίζουν τα ονόματα: «Ο Θεός της Μασονίας είναι ο ΜΑΤΣ (Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος),δηλαδή ο Εωσφόρος,Διάβολος,Σα-τανάς, Βεελζεβούλ, Βελίαλ, Δαίμονας» ή όπως αλλιώς αναφέρεται κάθε φορά στην Παλαιά Διαθήκη.