Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Η Απόκρυφη Παράδοση της ΕυρώπηςΛόγω του ότι πολλοί είναι οι φίλοι του Blog οι οποίοι , μέσω mail, ρωτάνε διάφορα πράγματα σχετικά με τους Ναϊτες και την παράδοση του Χιράμ , θα ήθελα να τους προτείνω να διαβάσουν ένα εξαιρετικό βιβλίο του JP Craftson  με τίτλο ΄΄Η Απόκρυφη Παράδοση της Ευρώπης ΄΄.
Ο συγγραφέας με μοναδικό τρόπο ανασύρει από την αχλή του χρόνου την εξελικτική πορεία του αρχετυπικού μυητικού μύθου και εξιστορεί πως επιβίωσε τελικά στην Ευρώπη. Ξεδιπλώνοντας όλες τις λαϊκές παραδόσεις και τις απόκρυφες ερμητικές διηγήσεις για τη Μεγάλη Θεά, τους γιους της χήρας, το θρύλο του Χιράμ, τους διωκόμενους αιρετικούς, τους Ναΐτες Ιππότες, τους μυημένους στη βασιλική Αψίδα, μας αποκαλύπτει όλους τους Αγγέλους της Απωλείας… Μέσα από άγνωστες ιστορίες αναζήτησης και πολυθρύλητα χαμένα μυστικά μας παρουσιάζει μια εξαιρετικά εμπεριστατωμένη μελέτη .
Πιστεύω ότι διαβάζοντας θα τους λυθούν πολλές απορίες και θα εξετάζουν από άλλη οπτική γωνία οτιδήποτε έχει σχέση με την  γνωστή και άγνωστη ιστορία της Ευρώπης.
 Συγγραφέας:   Craftson J.P.
Έκδοση:   ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Άλλες πληροφορίες  
ISBN: 9604210823
Σελίδες:352