ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Αλ Κάιντα VS Ελευθεροτεκτονισμός


Σαν να μην ο <<πόλεμος>>  εναντίων των <<Χριστιανών Σταυροφόρων>> και των Σιωνιστών τώρα η Αλ. Κάιντα έχει επιλέξει άλλον έναν νέο εχθρό: Τον Ελευθεροτεκτονισμό
Μια έρευνα της Καναδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών CSIS που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην εφημερίδα National Post  περιγράφει πως οι ισλαμιστές θεωρητικοί έχουν εντοπίσει στο πρόσωπο των Τεκτόνων το νέο εχθρό.

Ο τίτλος της έρευνας ήταν << Εξτρεμιστές Ισλαμιστές και Τεκτονισμός>>. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα οι ισλαμιστές θεωρούν ότι τι βιβλίο του Dan Brown << The Last Symbol>> αλλά και η ταινία National Treasure με τον Nicolas Keitz ότι εντάσσονται στο πλαίσιο συνομωσίας κατά του Ισλάμ.  Κατηγορούν τους Τέκτονες ακόμη για στενές σχέσεις με το Ισραήλ καθώς ακόμη και ότι έχουν διεξάγει μυστικές παραστρατιωτικές επιχειρήσεις (;;;) κατά των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

Η Καναδική Υπηρεσία μάλιστα καλεί τους ανά τον κόσμο ερευνητές οι οποίοι θεωρούν υπερβολικά τα σενάρια να μην παίρνουν ελαφρά τη καρδία τις πληροφορίες διότι κανείς δεν γνωρίζει πως σκέφτονται οι ηγέτες των τρομοκρατών.