ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Κούνδουρος , το ΠΛΟΙΟ και οι Μασόνοι.




Η Φωτογραφία είναι από το trailer της ταινίας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος  δημιουργός του «Δράκου», της «Μαγικής Πόλης», του «1922» έχει ήδη ολοκληρώσει  την τελευταία του ταινία  με τίτλο  << Το ΠΛΟΙΟ>>, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο του post production
Στην συγκεκριμένη ταινία , μεταξύ των άλλων , παρουσιάζεται μία Τεκτονική Στοά η οποία παίζει το μεσάζοντα μεταξύ Αμερικανών και Ισραηλινών .

Παραθέτουμε τμήμα από την συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης πριν από καιρό στην Εφημερίδα Το Βήμα.

«Το “Πλοίο” είναι ένα σχέδιο που γεννήθηκε μέσα από κάποιες περίεργες αλήθειες» λέει ο Νίκος Κούνδουρος για την επόμενη ταινία του». Θα είναι αγγλόφωνη και με άγνωστους ηθοποιούς στη διανομή.
Ομως η ιστορία του «Πλοίου» δεν διαδραματίζεται μόνο εν πλω. Μιλώντας στο Βήμα λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο Νίκος Κούνδουρος εξηγούσε ότι το φιλμ συνθέτει στην πλοκή του και μια σειρά από άλλα γεγονότα, επίσης αληθινά: «Σε δύο κτίρια, ένα στην Κρήτη και ένα στην Πελοπόννησο, διάφοροι επιτήδειοι μαζεύουν κορίτσια από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τους υπόσχονται δουλειές για να τις κάνουν τελικά πόρνες. Υπάρχει επίσης μία ακόμη στοά μασόνων, οι μεσάζοντες ανάμεσα στους Αμερικανούς και στους Ισραηλινούς».

Η ταινία, μια παραγωγή της Showtime Productions και της Kinematic, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο του post production.