ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Κοινή ανακοίνωση του Ελληνικού Τεκτονικού Forum και του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων


Αγαπητοί αναγνώστες

Τις τελευταίες ώρες έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα που αναφέρονται στην χθεσινή μας ανάρτηση σχετικά με την συμμετοχή μελών της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ( παρέλαση στο Νέο Ηράκλειο).

Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί από τους αναγνώστες μας αμφιβάλουν για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των αδελφών και όχι μόνον.

Ως υπεύθυνα μέσα ενημέρωσης των Ελλήνων αδελφών και προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση αποφασίσαμε να αποσύρουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σκοπός μας είναι η ενημέρωση των αδελφών και η προβολή όλων των Τεκτονικών Δυνάμεων. Διασταυρώνουμε τα δελτία που μας αποστέλλονται από τις Τεκτονικές Δυνάμεις χωρίς όμως να μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα.  

Αντιμετωπίζουμε όλους τους αδελφούς καλοπροαίρετα χωρίς καχυποψία και αμφιβολίες . Έτσι έγινε και στην περίπτωση της GOU και ως ωφείλαμε προβάλλαμε την είδηση από την δράση της συγκεκριμένης Τεκτονικής Δύναμης.

Κάθε είδηση την προβάλλουμε προς ενημέρωση μακριά από σκοπιμότητες με ΓΝΩΜΟΝΑ πάντα την προαγωγή του Τεκτονικού Ιδεώδους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό δια των συνεργαζομένων Τεκτονικών Δυνάμεων.

Ελληνικό Τεκτονικό Forum
Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων