ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Σ.·. Στ.·. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος χορηγός του 1ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Αθλητικής Ιατρικής



Από την 26-8-2013 έως την 31-8-2013 πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητικής Ιατρικής, χορηγός του συνεδρίου ήταν η Σ.·. Στ.·. «Αριστομένης».

Την 30-8-2013 κατά την τελετή λήξεως του Συνεδρίου στο Ξενοδοχείο Εlite της Καλαμάτας παρέστησαν εκ των μελών της Στ.·. ο πρώην Σεβ.·. αυτής και Κοσμήτορας της Μεγ.·. Στ.·. της Ελλάδος Αδ.·.Κ.Μ, ο γραμματέας της Αδ.·. Κ. Γ και ο Αδ.·. Ι.Λ.

Ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κος  Γεώργιος Τσικούρης ιατρός, Καθηγητής Αθλητικής Ιατρικής, ευχαρίστησε τα μέλη της Σ.·. Στ.·. για την χορηγία τους και τους ενεχείρησε τιμητική αναμνηστική πινακίδα την οποία παρέλαβε ο Κοσμήτορας της Μεγ.·. Στ.·. της Ελλάδος Αδ.·. Κ.Μ ο οποίος λαβών το λόγο, διερμηνεύοντας τα αισθήματα του Σεβ.·. των Αξ.·. και του πλη-
ρώματος της Στ.·. διαβεβαίωσε ότι :«όλα τα μέλη της Στ.·. θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να καταστεί το Συνέδριο ενιούσιος θεσμός για την Πόλη της Καλαμάτας ως έργο εντασσόμενο στην γενικότερη κοινωνική συμμετοχή τους προς δόξαν Θεού και για το καλό των ανθρώπων».

Ο Πρόεδρος του συνεδρίου ευχήθηκε την ευόδωση της προσπάθειας αυτής και εκ νέου δια αυτήν ευχαρίστησε τους εκπροσώπους και τα μέλη της Σ.·. Στ.·. «Αριστομένης».  Εκδή-
λωσε συνάμα την βούληση των συνέδρων να επαναλάβουν το συνέδριο τους στην πόλη της Καλαμάτας.

(Σημ:Ένα μεγάλο μπράβο στην Στοά ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ και τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος για την ουσιαστική προσφορά της  στην κοινωνία, τα γράμματα και τις επιστήμες).

Πηγή: Μεγάλη Στοά της Ελλάδος / Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων