ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δικαίωση για τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη Κρτ. Αδ. Ραούλ Ντε Σιγούρα






Με το υπ. Αρ. 69/2013 Διάταγμα που εξέδωσε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος , αναιρεί την από 4/3/2009 απόφαση και όλα τα σημεία που αφορούν τον Κρτ. Αδ. Ραούλ Ντε Σιγούρα και θεωρεί την απόφαση αυτή ως μηδέποτε ληφθείσα ως προς αυτόν.

Κατ’ ακολουθίαν ο Ύπατος αποκαθίσταται πλήρως ως προς τα Τεκτονικά του δικαιώματα και θεωρείτε ότι ουδέποτε απομακρύνθηκε από τις τάξεις της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.

Ούτος δικαιούται των αξιωμάτων και των τιμών τα οποία κατείχε κατά τον χρόνο της εξαφανισθείσης  ως προς αυτόν ως άνω αποφάσεως της Μ.Στ.Ε.


Σημ. blog:Αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του Υπάτου Ταξιάρχου όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από την απομάκρυνσή του από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα μνεία πρέπει να γίνει για την στάση του Ανθύπατου  αδ. Λ.Λ .Όσοι έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση γνωρίζουν πολύ καλά τον αγώνα που έδωσε.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον σημερινό Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς όπου τόλμησε και προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια δείχνοντας ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα της αδελφότητας , η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των αδελφών αλλά και η τήρηση των αποφάσεων της ελληνικής δικαιοσύνης.