ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

20/11/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΜΣτΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ GABON

20/11/2010


Το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου 2010, ο Μέγας Γραμματεύς παρέστη στην Ετήσια Μεγάλη Συνέλευση της Μεγάλης Στοάς της Gabon η οποία πραγματοποιήθηκε στην Libreville.

Το βράδυ της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου, ο Μέγας Γραμματεύς παρεκάθησε στο δείπνο υποδοχής που παρέθεσε στις επίσημες αντιπροσωπείες ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Γκαμπόν.

Στην Μεγάλη Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου παρέστησαν οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι από την Μεγάλη Στοά του Μπενίν, την Μεγάλη Στοά του Καμερούν, την Μεγάλη Στοά της Γκάνας, την Μεγάλη Στοά της Ακτής Ελεφαντοστού, την Μεγάλη Στοά του Νίγηρα, την Εθνική Μεγάλη Στοά του Τόγκο, την Εθνική Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, την Μεγάλη Ανατολή της Αϊτής, ο Αναπληρωτής Μέγας Διδάσκαλος από την Μεγάλη Στοά του Κονγκό, και οι Βοηθοί Μεγάλοι Διδάσκαλοι από την Μεγάλη Στοά της Μολδαβίας και την Μεγάλη Στοά της Σενεγάλης.

Το βράδυ παρετέθη επίσημος δείπνος, στο Προεδρικό Μέγαρο και ο Μέγας Γραμματεύς προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον Μεγάλο Διδάσκαλο Σεβτ. Αδ. Ali Bongo Ondimba.

Την Κυριακή το πρωί οι επίσημες Αντιπροσωπείες μετέβησαν στο Pointe Denis, ένα νησί απέναντι στην Libreville και γευμάτισαν με τον Αναπληρωτή Μέγα Διδάσκαλο Πσεβ. Αδ. Jean Alevinat.


Πηγή: Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος