ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Χτύπησε πάλι ο Σεραφείμ

(Σημ: Για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τα βάζει όλα στο ίδιο καζάνι. Και δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί και στους Τέκτονες. Γνώμη μας είναι ότι μ’ αυτή την τακτική του μηδενισμού  και της σαλαμοποίησης όλων των θεμάτων οι όποιες σωστές του θέσεις σκορπίζονται στον αέρα.)



«Ας με βάλουν φυλακή. Δεν κάνω πίσω, ούτε πόντο. Κάνουν λάθος αν πιστεύουν - όσοι το πιστεύουν - ότι θα εξευτελίσουν την Ελλάδα με νόμους ...; άνοστα καρυκεύματα ...; Θέλουν Ελλάδα τρίτου φύλου; Θέλουν Γονείς Α - Β, Γιαγιάδες Γ-Δ, θέλουν άλλες κατασκευές, αισχρές και κλεισοστομικές;

Θα το βρουν μπροστά τους. ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, όπως ΑΠΕΤΥΧΕ ολόκληρη η Ευρώπη που, κοντολογίς, βαράει διάλυση».

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μιλώντας χθες στην «Ε.Ω.Κ.», τόνισε:
«Εγώ, δεν θα πικραθώ αν πάρουν απόφαση να με βάλουν φυλακή. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω ούτε πόντο και για τους ομοφυλόφιλους ούτε, βέβαια, για Μασονία και Ισλάμ.

 Έχω κάνει ποικίλες ενέργειες, καταγγελίες, αρθρογραφία. Γνωρίζω ότι τους ΕΝΟΧΛΩ. Αυτός είμαι. Τώρα, αν μείνω ΜΟΝΟΣ από τους Ρασοφόρους, ΑΥΤΟΙ γνωρίζουν τα ΓΙΑΤΙ και τα ΔΙΟΤΙ. Ποιους συμφέρουν αυτές οι απαγορεύσεις είναι πλατιά κατανοητό».
«Πρέπει να επαναλάβω», μας είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ (Μετζελόπουλος), «ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΝΤΟ ΠΙΣΩ από όσα πιστεύω και για όσα αγωνίζομαι. Αυτό, ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ