ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

GLNF : Καλύτερες ημέρες…



Την ικανοποίησή του από την επίσκεψή του στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ όπου παρακολούθησε την διάσκεψη των Μεγάλων Διδασκάλων της Βορείου Αμερικής , εξέφρασε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας αδ. Jean Pierre Servel.

Ιδιαίτερα θετικό , ήταν σύμφωνα με τον Μεγάλο Διδάσκαλο, η αλλαγή στάσης της Επιτροπής των Μεγ. Διδ. της Βορείου Αμερικής, που χειρίζεται τα θέματα των αναγνωρίσεων, η οποία άλλαξε στάση απέναντι στην GLNF καθώς το 2012 είχε ανασταλεί την αναγνώριση λόγω της γνωστής κρίσης στους κόλπους της Εθνικής Μεγάλης Στοάς.

Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει πολλές συνομιλίες με τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Ηνωμένης Στοάς της Αγγλίας και δήλωσε ότι σύντομα θα αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις των δύο Τεκτονικών Δυνάμεων.


Σχετικά με τις Τεκτονικές Δυνάμεις της Γαλλίας δήλωσε ‘’ Ποτέ δεν είπα ότι θα έπρεπε να υπάρχει μόνο μια δύναμη. Εφόσον τηρούνται οι βασικές και θεμελιώδεις αρχές της αδελφότητας είμαι υπέρ της ύπαρξής διαφορετικών Τεκ. Δυνάμεων που θα συνδέονται μάλιστα με μία ομοσπονδία’’

ΠΗΓΗ: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων