Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Ο VIRAL ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣΟ viral ρασοφόρος «πατήρ Κλεομένης» από το «γραφικός» πέρασε στο «επικίνδυνος» και ανάγκασε μέχρι και την εκκλησία να ασχοληθεί μαζί του.

Από τους βανδαλισμούς στα ATM και τους αφορισμούς των κεραιών κινητής τηλεφωνίας , τον βανδαλισμό του μνημείο του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας έφθασε να τα βάλει και με τον Προσκοπισμό διότι ανακάλυψε ότι είναι προπαρασκευαστικό στάδιο για την Μασονία.

Βέβαια όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό από τις ιδέες , τις πράξεις και το ύφος του δεν πρόκειται για κανονικό Μοναχό η Ιερέα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι κατατοπιστική (18/7/2017):

 «Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται "πατήρ Κλεομένης" και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.
Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του.
Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας».