ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Από την τοπική εφημερίδα ΄΄Η Έκδοση της Ελασσόνας΄΄ Σεπ.2009

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την ανοιχτή επιστολή που εστάλη στον Οικουμενικό Πατριάρχη από τν εημερίδα ΄΄Η Έκδοση της Ελασσόνας΄΄ . Διαβάζοντας το κανείς θα καταλάβει ότι <<όλα τα κακά προέρχονται από την Μασονία>>. Έλεος πια. Όσοι έχουν βήμα και κρατούν μια πέννα (ή μάλλον έναν υπολογιστή για την ακρίβεια) ας ασχοληθούν σε βάθος με αυτό που θέλουν να σχολιάσουν και μετά να το δημοσιεύουν. Η άγνοια και ο φανατισμός τους εκθέτει.

Το θέμα τής Μασονίας . Τι συμβαίνει στο θέμα αυτό; Εξακολουθεί η Ορθόδοξη
Εκκλησία να θεωρεί την Μασονία αντίχριστη οργάνωση η έχει αλλάξει γνώμη; Και αν ναι, ποια είναι αυτή; Ρωτάμε, γιατί περιπτώσεις και πληροφορίες, πού θέλουν ορισμένους Πατριάρχες μασόνους, έχουν αναστατώσει τις συνειδήσεις των πιστών και δικαιολογημένα εμφανίζουν το Φανάρι αλωμένο από την Στοά! Ό χριστιανικός λαός ζήτα μια υπεύθυνη πληροφόρηση πάνω αυτό, γιατί το θέμα είναι μέγα, και ή ζημιά πού γίνεται στην Ορθοδοξία ανυπολόγιστη!

Και όχι μόνο στην Ορθοδοξία, άλλα σ' όλη την ανθρωπότητα,
γιατί η Μασονία είναι η μήτρα όπου κυοφορείται ό Αντίχριστος, ό απεσταλμένος του Σα-
τανά, ό «Μεσσίας»- που περιμένουν οι αμετανόητοι Ιουδαίοι Σιωνιστές! Παναγιώτατε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό! Μην το αντιπαρέλθετε! "Αν θέλετε στοιχεία να σας στείλουμε. Αγωνιζόμαστε ειλικρινά για την αλήθεια και το μόνο που ζητούμε είναι να δοξάζεται και τιμάται το Όνομα της Άγιας Τριάδος και της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.