Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Έκδοση της Μεγάλης Μικτής Στοάς της Ελλάδος - Ερευνητική Στοά ΔΙΩΝΗ αρ. 2021Έφθασε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό βιβλίο το οποίο εκδόθηκε από την Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος ΔΕΛΦΟΙ και είναι αποτέλεσμα των ερευνών της διετίας 2010-2011 της ερευνητικής Στοάς ΔΙΩΝΗ 2021.

Τα θέματα που αναπτύσσονται στο βιβλίο είναι άκρως ενδιαφέροντα και παρουσιάζονται με έναν μοναδικό τρόπο και συνοδεύονται  με πλούσια εικονογράφηση.  Κοιτάζοντας  στα περιεχόμενα βλέπει κανείς ότι μπορεί να διαβάσει για τον Πλήθωνα Γεμιστό, τον Μιχαήλ Ψελλό, για την Τριπλή κρούση κατά το άνοιγμα των εργασιών, για τον βηματισμό μέσα στον Τεκτονικό Ναό, για το θόλο του ναού και τους ζωδιακούς κίονες, τον Mozart και τον Sibelius.

Η βαθειά γνώση των θεμάτων που αναλύονται αλλά και το μεράκι με το οποίο δούλεψαν οι αδελφές και οι αδελφοί είναι φανερό σε κάθε σελίδα αυτής της έκδοσης.

Το πόνημα προλογίζουν ο Εθν. Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Μικτής Στοάς της Ελλάδος αδ. Π.Μ 33 και η Σεβ. Διδ. Θ.Π 33.

 Το βιβλίο , το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλαχτα, μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από το Τεκτονικό Μέγαρο της οδού Επιδάμνου 49 & Σκιάθου, τηλ. 210.21.11.505.