ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Προς Θεσσαλονικείς επιστολή: Το Ύπατο , το Emulation και οι Μάγοι


 
(Σημ. Blog: Την παρακάτω επιστολή την έστειλε φίλος του blog όπου και την δημοσιεύουμε. Να σημειωθεί ότι μας έγιναν γνωστές πληροφορίες, που δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους και που σε κάποια σημεία πιθανώς (εάν ισχύουν) να έχει λόγο και η Ελληνική δικαιοσύνη. )

Αγαπητοί συντάκτες του Blog Tektonismos. Επειδή αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη είναι ντροπή για τον Τεκτονισμό  αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς αλλά και τους αδελφούς μου στη Θεσσαλονίκη με μια επιστολή. Μια επιστολή που μέσα από λίγες γραμμές σκιαγραφεί καταστάσεις που μόνο ντροπή μπορούν να προξενήσουν σε κάθε τίμιο Τέκτονα.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια νεανίσκος Τέκτονας περιδιαβαίνει τας Στοάς των Αθηνών , και τα Ύπατα, προκειμένου να αποκτήσει βαθμούς , εμπειρίες και γνωριμίες. Δεν του έκαναν οι Στοές της συμπρωτεύουσας αλλά ήθελε να βιώσει τη μυητική διαδικασία στην πόλη των Αθηναίων.
Με τον καιρό , και αφού άλλαξε 2 -3 Στοές , αφού επισκέφτηκε και το Ύπατο των Νοτίων Προαστίων και πήρε και από εκεί ότι μπορούσε να πάρει σκέφτηκε να φτιάξει κάτι στην πόλη του. Κάτι δικό του , στο οποίο θα είναι ο αρχηγός.  Ως γνωστόν όμως για να φτιάξεις Στοά χρειάζεσαι 5-6 ακόμη. Έτσι ζήτησε από τους Αθηναίους φίλους του βοήθεια.  Αυτοί με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να τον συνδράμουν , όταν μάλιστα οι δικές τους προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν ευοδώσει και μόνο αναστάτωση είχαν δημιουργήσει στην όμορφη πόλη.  Του έταξαν βαθμούς, προαγωγές και τον προέτρεψαν να συνεχίσει.
Υπήρχε όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Έπρεπε να βγει από τη μέση κάποιος ό οποίος και χρόνια πολλά είχε Τεκτονικής εμπειρίας αλλά και γνώση στην Ελευθεροτεκτονική. Έτσι με περίτεχνο τρόπο αλλά και λίγη πονηριά τον  διέβαλε και τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου. Μάλιστα λέγεται ότι είχε και την συνδρομή ομάδος που αρέσκεται στην μαγεία και τα σχετικά.
Η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη αλλά τεράστια ερωτήματα ηθικής προκύπτουν με σημαντικότερα:
Τι θα πράξουν οι Κραταιοί του Υπάτου που γνωρίζουν όλο το παρασκήνιο;
Τι θα πράξει ο Μ.Δ της Τεκτονικής Δύναμης που υποβοηθάει τις προσπάθειες αυτές;
Κάτι μου λέει αγαπητοί φίλοι και αδελφοί  ότι θα έχουμε νέα σκάνδαλα μέσα στο νέο έτος. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα μείνουν σε γενικότητες και αοριστίες. Οι πρωταγωνιστές και οι συνεργοί αυτή τη φορά έχουν όνομα και επώνυμο. Κάποια στιγμή οι μάσκες θα πέσουν και τότε θα γελάσει και η ποικιλόχρους αίγα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.