ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι μαζί ...... μπορούμε;




Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι η ελληνική κοινωνία  βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και δεν είναι λίγοι οι οργανισμοί οι οποίοι κάνουν λόγο για ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ άλλοτε , οι Ελληνικές Τεκτονικές Δυνάμεις  , να συνεργαστούν και να οργανώσουν ένα κοινό σχέδιο δράσης προσανατολισμένο στην ανακούφιση των ασθενέστερων συμπολιτών μας με στόχευση σε τέσσερα  κορυφαία προβλήματα:

1)   Αυτοκτονίες
2)   Υποσιτισμός Παιδιών
3)   Άστεγοι
4)   Υγεία

Δεν μιλάμε για συνένωση Μεγάλων Στοών αλλά για κοινή δράση.

Ημερίδες , ενημέρωση ευπαθών ομάδων , υιοθέτηση άπορων οικογενειών, στήριξη οργανισμών που επιτελούν κοινωνικό έργο, δημιουργία κοινωνικών ιατρείων με συμμετοχή αδ. Ιατρών όλων των ειδικοτήτων (Παθολόγων ,  Ψυχολόγων, Ψυχίατρων κτλ,) κοινωνικά παντοπωλεία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να στηρίξει αυτούς που το έχουν ανάγκη.

(Αν σας φαντάζει δύσκολο δεν είναι καθόλου. Τα χρήματα μπορούν να βρεθούν με έναν πολύ απλό τρόπο. Να  μυρωθεί το κόστος των γευμάτων αγάπης κατά 3-4 ευρώ . Αν καθίσει κάποιος να κάνει τον υπολογισμό τότε θα καταλάβει ότι το ποσό είναι μεγάλο.).

Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε αρκεί τη δύσκολη αυτή στιγμή να εργαστούμε ενωμένοι υπηρετώντας έναν κοινό σκοπό.

Το συνάνθρωπό μας