Arnaud Beltrame – Ο ήρωας γάλλος αστυνομικός που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τους ομήρους ήταν αδελφός

ο Arnaud Beltrame είχε μυηθεί στις τάξεις της το 2008 στη Στοά Respectable Lodge Jerame Bonaparte και στο βαθμό του διδασκάλου το 2012.

Συμμετοχή της ΜΣτΑΑΣΤ στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των Initiatory Encounters

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη επέστρεψε η αντιπροσωπεία μας, της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος, από την συμμετοχή της και στην δεύτερη ετήσια εκδήλωση των «Initiatory Encounters», που εφέτος έλαβε χώρα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο διήμερο 3 και 4 Μαρτίου .

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης μιλάει για όλους και όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου αδ. Παναγιώτης Θαλάσσης.

Δελτίου Τύπου της Μεγάλης Στοάς του ΑΑΣΤ – Αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς στη Σερβία

....αντιπροσωπεία της Μεγάλης Στοάς του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ελλάδος με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Μεγάλο Διδάσκαλο ανταποκρίθηκε στηνΠρόσκληση της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Σερβίας

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη από την Τεκτονική Λέσχη Αθηνών


Σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε από την Τεκτονική Λέσχη Αθηνών (διαδικτυακή λέσχη) στο site www.gmna.gr ψηφιακή βιβλιοθήκη όπου τα εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούν να κατεβάζουν τίτλους δωρεάν (ελληνικά και ξένα).

Να διευκρινίσουμε ότι οι τίτλοι δεν παραβιάζουν το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων διότι προέρχονται από ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων όπου τους διαθέτουν δωρεάν για το κοινό.

Η ενημέρωση της βιβλιοθήκης θα γίνεται σταδιακά . Ήδη διαθέτουμε πάνω από 700 τίτλους οι οποίοι θα ανεβαίνουν σταδιακά στο site.

Να σημειωθεί ότι κάποια βιβλία είναι πιθανό να αργούν να ΄΄κατέβουν΄΄λόγω του μεγάλου τους όγκου.

Όλα τα βιβλία ανοίγουν σε pdf και στην συνέχεια κάνετε save στον υπολογιστή σας.

Επισκεφτείτε την σελίδα  του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων http://www.gmna.gr/index.php/2011-12-06-13-08-30
κάντε την εγγραφή σας και...... καλή μελέτη.

πηγή - Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Τεκτονισμός - Οι Στοές του ΜυστηρίουΠαρουσιάζουμε μια σειρά από άρθρα που δημοσιεύτηκαν το 2000 από το περιοδικό ΘΕΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ σχετικά με τον Τεκτονισμό.Νεα αναφορά του Μητροπολίτη Πειραιώς στον ΤεκτονισμόΜε τα παρακάτω λόγια (τα οποία είχε πει ο γέροντας Παϊσιος)  ξεκίνησε την Ποιμαντορική του Εγκύκλιο ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

«Ὁ διάβολος ἅπλωσε τρία πλοκάμια νά πιάσει ὅλο τόν κόσμο. Τούς πλουσίους νά τούς πιάσει μέ τή Μασονία, τούς πτωχούς μέ τόν κομμουνισμό καί τους θρησκευόμενους μέ τόν οἰκουμενισμό >> .

Επίσης σε άλλο σημείο της εγκυκλίου αναφέρει :

<< Ἰδιαιτέρως πρέπει νά τονισθεῖ ὅτι πηγή καί μήτρα τοῦ Οἰκουμενισμοῦ τυγχάνει ἡ Μασωνία, πού προωθεῖ δι’ αὐτοῦ τήν παγκόσμια θρησκεία τοῦ Ἐωσφορισμοῦ, ὅπως καί τῆς Μασωνίας πηγή καί μήτρα εἶναι ὁ φρικώδης διεθνής Σιωνισμός.>>

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την Εγκύκλιο (http://www.imp.gr)

Πηγή¨ Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων
 

Υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας.

Η Στοά Lodge Acuarius Νο 1 της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας με έδρα την Βαρκελώνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ψήφισμα των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

– Η παράδοση , η γλώσσα και η ιστορία πολεμούνται από τη Μασονία

Άρνηση του Πάπα να συναντήσει Τέκτονα Πρέσβη

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Πρεσβευτή του Λιβάνου στο Βατικανό Johnny Ibrahim

Δελτίο Τύπου της Μεγάλης Στοάς του Α.Α.Σ.Τ

Σε κλίμα χαράς και προσμονής καλόδεκτων εξελίξεων άρχισαν από τους αδελφούς οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου περικαλλούς τεκτονικού μεγάρου στην περιοχή του Π. Άρεως

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Επαρχιακής Μεγάλης Στοάς Κεντρικής Βορείου Ελλάδος της ΕΜΣτΕ