ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Εγκληματίες, φασίστες και εθνοπροδότες οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ


Την Κυριακή που μας πέρασε η εφημερίδα ΣΤΥΛΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ προσέφερε στους αναγνώστες της το βιβλίο του κου Ιωάννη Παλαιτσάκη υπό τον τίτλο ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.

Το κεφάλαιο 47 σελ 270-295 είναι αφιερωμένο στον Τεκτονισμό υπό τον τίτλο ΄΄ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – Ο φιλοσοφικοειδής μανδύας της αιώνιας ανομίας και της διαχρονικής αποστασίας  - Το μειλίχιο προσωπείο του Αντίχριστου πνεύματος και της δαιμονολατρίας΄΄.

Οι  <<σημαντικές αποκαλύψεις>> που κάνει ο συγγραφέας , κατά τα γραφόμενά ,είναι προϊόν των αμέτρητων βιβλίων που έχει διαβάσει σχετικά με τον Τεκτονισμό (σελ.270). Μεταξύ των άλλων αναφέρει:

΄΄ …τους δαίμονες να κάνουν πάρτυ μέσα στις κατασκότεινες Μασωνικές Στοές΄΄(σελ.270)

(σημ΄blog: Προφανώς για να δίνει αυτήν την περιγραφή ο συγγραφέας δεν γνωρίζει το τι γίνεται κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων μιας Τεκτονικής Στοάς).

΄΄Οι λέξεις  <<Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ>> εάν υπολογιστούν κατά τους κανόνες αριθμολογίας δηλαδή κατά την αριθμητική αξία των γραμμάτων δίνουν λεξαριθμητικό άθροισμα 666 δηλαδή τον αριθμό του θηρίου…..΄΄(σελ.277).

(σημ. blog : Αυτή μάλιστα … είναι μια σοβαρή αποκάλυψη…. Και έρχομαι κι εγώ με την σειρά μου να προσθέσω άλλη μια σοβαρή αποκάλυψη …Και η λέξη ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ  έχει λεξαριθμητικό άθροισμα 666. Επομένως όσοι παίζεται αυτό το εξαιρετικό μουσικό όργανο μάλλον την έχετε βάψει).

΄΄ Δεν υπάρχει χειρότερη κατάντια για έναν ελευθερόφρονα και έντιμο άνθρωπο ιδίως Έλληνα και Ορθόδοξο Χριστιανό να γίνει Μασώνος, ήτοι ένας δια βίου ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΣ υποτακτικός , θλιβερός αχθοφόρος, και μονίμως εκβιαζόμενος και φοβισμένος διεκπεραιωτής, μυστικών , ανόμων , εγκληματικών και ανήθικων, αντιχριστιανικών και αντεθνικών , αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών εντολών και αποστολών ΄΄ (σελ 295).    

(σημ. blog : Εδώ , όπως διαπιστώνεται,  τα πράγματα σοβαρεύουν καθώς όσοι έχουμε μυηθεί στον Τεκτονισμό είμαστε ……εγκληματίες, φασίστες και εθνοπροδότες.  Και προς επιβεβαίωση των όσων γράφει ο κος Παλαιτσάκης παραθέτουμε ορισμένα παραδείγματα:

Δρακούλης ΠλάτωνΚοινωνιολόγοςΤ:. Προμηθεύς= Το 1909 ίδρυσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα (ήταν Αντιδημοκράτης;)

Δαγκλής Παναγιώτης - ΣΤ:. Αθηνά- Αρχηγός της στρατιάς της Ηπείρου το 1912-13. Ήταν εκείνος που παρέλαβε από τον Τούρκο στρατιωτικό Δ/τη τα Γιάννενα (ήταν Εθνοπροδότης;)
Τελικά  επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά ότι ο Τεκτονισμός πουλάει. Και όσο πουλάει τόσο θα γράφονται γι’ αυτόν διάφορα……