ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Προσοχή!!!!


 
San Antonio – ΗΠΑ : Ο πρώην δάσκαλος Robert Louis Rossau ,41 ετών, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο Rossau   είχε ιδρύσει μια μυστική οργάνωση (με την επωνυμία <<κοινωνία>>) η οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες στηρίζονταν σε μια θεωρία  με στοιχεία του Χριστιανισμού, του Αποκρυφισμού και του Τεκτονισμού με σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Πλησίαζε νεαρές κοπέλες , τις δελέαζε και τις κακοποιούσε σεξουαλικά ως απαραίτητο μυητικό  δρώμενο για την πλήρη ένταξη τους.

Η δράση του βιαστή αποκαλύφθηκε όταν δυο μαθήτριες Λυκείου  μίλησαν στους γονείς τους και την αστυνομία για ότι τους είχε συμβεί.

Μεγάλη Προσοχή!!!!

Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι  θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους διαβάζουν το site και το blog μας και δεν έχουν σχέση με τον Τεκτονισμό. Ο Τεκτονισμός , πέραν το ότι απευθύνεται σε ενήλικα άτομα , ουδεμία σχέση έχουν τα δρώμενά του με σεξουαλικές πράξεις ή πράξεις που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια . Αν κάποιος έλθει σε επαφή με <<Τέκτονες>> (κατ’ όνομα) και αντιληφθεί ότι οι προθέσεις τους είναι άλλες πέραν αυτών που πρεσβεύει η Ελευθεροτεκτονική καλό είναι να το αναφέρει άμεσα στις  αστυνομικές αρχές.
 
Πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων / DailyMail