Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Η μασονική προέλευση της μουσουλμανικής αδελφότητας...;;;;;;;

Στις 6 Σεπτεμβρίου η ιστοσελίδα Πενταπόσταγμα δημοσίευσε ένα άρθρο – έρευνα  που αποδίδει την ίδρυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στους Τέκτονες.

Διαβάζοντας προσεκτικά το άρθρο δεν βρήκαμε ούτε ένα στοιχείο που να επαληθεύει τον παραπάνω ισχυρισμό . Μάλιστα υπάρχουν κάποια στοιχεία που οδηγούν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

1ον) οι επιδιώξεις που εμπεριέχονται στο μαχητικό σλόγκαν της Μ.Α είναι «Ο Θεός είναι ο σκοπός μας. Το Κοράνι είναι το Σύνταγμά μας, ο Προφήτης είναι ο αρχηγός μας, ο αγώνας (Τζιχάντ) είναι ο τρόπος μας και ο θάνατος για χάρη του Θεού είναι η υψηλότερη φιλοδοξία μας». 
Μια τέτοια θέση σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει Τεκτονικό υπόβαθρο.
2 ον) Ο Hasan al-Banna ήταν Μαροκινός.
3ον) Η Μουσουλμανική Αδελφότητα όταν απέκτησε ικανοποιητικό αριθμό μελών στα 1936 άρχισε τη δράση κατά της Βρετανικής Κυριαρχίας στην Αίγυπτο.
4ον) Η Μ.Α νομιμοποιήθηκε το 2011(είχε τεθεί  εκτός νόμου το 1952) ,μετά την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ για τον οποίο υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι είναι Τέκτονας. Αν είχε σχέση με τον Τεκτονισμό ο Μουμπάρακ  δεν θα την αναγνώριζε νωρίτερα;
(παραθέτουμε το δημοσίευμα)
Ποια είναι η προέλευση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Ποιοι υποκίνησαν τα νήματα για την δημιουργία της; Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει μία σύντομη έρευνα που εντοπίζει τις ρίζες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ίδια τη Μασονία:

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δρα ως μέρος μίας έξυπνης στρατηγικής για την στρατολόγηση εξτρεμιστικών προβοκατόρικων στοιχείων για την υπεράσπιση των σκοπών των Illuminati. Τα χαμηλότερα στελέχη της Οργάνωσης ενδέχεται να πιστεύουν με απόλυτη ειλικρίνεια ότι μάχονται για «την υπεράσπιση του Ισλάμ» και ότι συγκρούονται με το «Δυτικό Ιμπεριαλισμό». Παρόλα αυτά, οι διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις που την απαρτίζουν δημιουργούν ένα κοινό δίκτυο που εξυπηρετεί άμεσα τους σκοπούς και τα συμφέροντα της Μασονίας.
Αν εξετάσουμε με προσοχή τις πολιτικές και οικονομικές διασυνδέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών, θα ανακαλύψουμε ότι δεν αποτελούν ακραία-εξτρεμιστικά στοιχεία που δρουν υπό πλήρη απομόνωση, αλλά ότι τα δίκτυα των εξτρεμιστών μουσουλμάνων παρεισφρύουν ακόμη και στα ανώτερα κυβερνητικά επίπεδα της Αμερικανικής και Βρετανικής κυβέρνησης.

Ο William Engdahl για την εξέγερση στην Αίγυπτο:

Οι μουσουλμάνοι οργανώνονται και συγκεντρώνονται διαμέσου ευρέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της νεολαίας που συνδέονται με τον Mohammed ElBaradei ενώ για την ίδια τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, υπάρχουν συνεχείς αναφορές για τις διασυνδέσεις της με τις Βρετανικές και Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. 
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες:
Ο Δρ. John Coleman, πρώην πράκτορας των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, αναφέρει σε σημαντική έκθεση του αναφορικά με την Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από “τα σημαίνοντα πρόσωπα των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή (σ.σ. pentapostagma.gr - British Middle East intelligence)… και ότι η αποστολή τους ήταν να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα ανάπτυξης την Μέση Ανατολή ώστε οι φυσικοί της πόροι και το πετρέλαιο να συνεχίσουν να καταληστεύονται από τις Δυτικές Δυνάμεις.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μία δημιουργία του Λονδίνου, που σχηματίστηκε για να εκπροσωπεί μία αρχαία αντι-θρησκευτική αίρεση περιλαμβάνοντας στις τάξεις της τα οργανωμένα στοιχεία του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ikhwan al-Muslimum in Arabic) ιδρύθηκε επίσημα το 1929 στην Αίγυπτο, από τον Βρετανό πράκτορα Hasan al-Banna. Στις ημέρες μας, η Μουσουλμανική Αδελφότητα αποτελεί μία οργάνωση-ομπρέλα στην οποία δρουν Σουνίτες και Σούφι φονταμενταλιστές, καθώς και ριζοσπαστικές αδελφότητες και κοινότητες Σιιτών. 

Σύμφωνα με τον Δρ. Coleman, H Μουσουλμανική Αδελφότητα αποτελεί ένα εργαλείο των Βρετανών Παγκοσμιοποιητών, κύριος στόχος των οποίων είναι να ανατραπεί η υφιστάμενη τάξη πραγμάτων και να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης και απόλυτης παγκοσμιοποίησης. Δίχως την παρέμβαση των Βρετανών «το ριζοσπαστικό Ισλάμ θα παρέμενε ένα παράνομο μειονοτικό κίνημα, όπως ήταν πάντα, και η Μέση Ανατολή θα διατηρούσε την σταθερότητα της και την οικονομική της άνθηση».Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Τα συμπεράσματα δικά σας.