ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου της Μ. Στ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Α. & Α. Σ. Τ.




Εγκαίνια Τεκτονικού Κτιρίου στη Θεσσαλία
Την 24η Οκτωβρίου 2015, σε λαμπρή εορταστική τελετή, έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του Τεκτονικού κτιρίου  της Ημετέρας Μεγάλης Στοάς του Α&ΑΣΤ της Ελλάδος στη Θεσσαλία.

Τις εργασίες παρακολούθησαν ευάριθμες αντιπροσωπείες των Στοών του Τάγματος, ένδοξοι και κραταιοί αδελφοί.  Αντιπρόσωποι του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Α&ΑΣΤ και του Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος του Α&ΑΣΤ  μετέφεραν τα οικεία συγχαρητήρια και ευχετήρια μηνύματά τους.

Μετά το πέρας των τυπικών εργασιών, πλείστοι όσοι αδελφοί, διαφόρων βαθμών και αξιωμάτων, εξέφρασαν την χαρά τους για την εξέλιξη αυτή και την ικανοποίησή τους από την διοργάνωση της τεκτονικής αυτής εορτής και της όλης εκδήλωσης, αλλά και για την συνεχιζόμενη αλματώδη εξέλιξη του Τάγματος του Α&ΑΣΤ της Ελλάδας στην ημεδαπή εν γένει, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με την παρουσία και επιρροή του στον Διεθνή χώρο του Σκωτικού Τύπου, με τις εντεύθεν ευεργετικές για το Έθνος και την κοινωνία μας συνέπειες.

Ακολούθησε τεκτονικό συμπόσιο, σε ατμόσφαιρα αδελφικής αγάπης, με προπόσεις που έγιναν, κατά τα συνηθιζόμενα στις Τεκτονικές εκδηλώσεις του Σκωτικού Τύπου, από τον Σεβάσμιο της Στοάς υπέρ του Ελληνικού Έθνους, των αδελφών, των τεκτόνων εν γένει και των οικογενειών τους.

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα απήλθαν οι αδελφοί επισκέπτες, υποσχόμενοι συνδρομή και συχνές επισκέψεις στις εργασίες, ευχόμενοι τα καλύτερα για το Τεκτονικό Έργο της Στοάς.

Για την Μεγάλη Στοά

Ο Μέγας Γραμματέας

Πηγή: http://www.aasr.gr/