ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μια δωρεά του Χρήστου Μανέα που πέρασε στα …… «ψιλά»


 Κάποτε ο Χρήστος Μανέας πέρασε απο το Αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας και σταμάτησε κοντά στην πύλη να προφυλαχτεί απο το ξαφνικό Μπουρίνι που ξέσπασε στην Μακεδονική Γή με τον Βαρδάρη να παρασέρνει τα πάντα …

Με πόνο ψυχής όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε δικό του άνθρωπο είδε τα Ελικόπτερα «Χιούι»  να τα δέρνει η βροχή και ο αέρας και να είναι δεμένα με ιμάντες στην πίστα του Ελικοδρομίου !
Έχουμε  μιλήσει τηλεφωνικά με τον κ. Χρήστο Μανέα και μου ανέφερε για πολλές άλλες δωρεές που έχει κάνει στον Έβρο  τα προηγούμενα χρόνια στο Στρατό χωρίς ποτέ να αναφέρει κάτι και εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία του …Αλλά μέχρι εδώ και Μπράβο στο Γενικό Επιτελείο Στρατού που δημοσιοποίησε την Δωρεά του κ.Μανέα!

Εμείς  στεκόμαστε με σεβασμό σε αυτόν εδώ τον Άνθρωπο που αφιερώνει πολλά  σε αξίες και θεσμούς  που κρατάνε ακόμη την Ελλάδα Υπερήφανη  και δυνατή !


Την Πέμπτη 18 Ιουν 15 πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, η  τελετή εγκαινίων 2 νέων υπόστεγων συντηρήσεως Αεροσκαφών – Ελικοπτέρων,στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας Ημαθείας (Στρδο «Μακεδονομάχου Πρώιου»)Τα υπόστεγα αποτελούν προσφορά στο Στρατό Ξηράς του κυρίου Χρήστου Μανέα,

ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, σχεδίασε, χρηματοδότησε και κατασκεύασε ένα ποιοτικό έργο,χωρίς κόστος για την Υπηρεσία και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η εν λόγω προσφορά είναι μία από τις πολλές δωρεές του κ. Μανέα και της  αειμνήστου συζύγου του Κλειούς Φωλέα προς την κοινωνία, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και προς τον Στρατό.

Η προσφορά του κ. Μανέα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, αν συνεξετασθούν οι περιστάσεις υπό τις οποίες γίνεται,σε μια εποχή που η άρνηση επικαλύπτει την προσφορά και οι αξίες δυστυχώς αμφισβητούνται.

Πηγή:http://veteranos.gr/