ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ελλάδα - Κείμενο δυσφήμηση κατά του του Τεκτονισμού.


Σημ. Blog: Η παρακάτω αόριστη είδηση δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα dete.gr (http://dete.gr/?p=127503) .  Θα πρέπει κάποια στιγμή οι Τεκτονικές Δυνάμεις να αρχίσουν να αντιδρούν σε τέτοια δημοσιεύματα τα οποία μπορεί από την μια να <<πουλάνε>> ωστόσο δημιουργούν μια στρεβλή εικόνα για το πραγματικό πρόσωπο του Τεκτονισμού. Ο μύθος της παντοδυναμίας πρέπει να πέσει και να φανεί η πραγματική διάσταση της αδελφότητας. Το λέμε για μια ακόμη φορά μήπως και κάποιοι το καταλάβουν . Αν οι Τέκτονες κινούσαν τα νήματα τότε  δεν θα έχανε η μεγαλύτερη Τεκτονική δύναμη τους κόσμου  (Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας) την φοροαπαλλαγή , όπως αποφάσισε  πριν από λίγες ημέρες το Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας

Αναδημοσιεύουμε άρθρο του dete.gr

ΠΑΤΡΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μασόνοι δικηγόρος και Δικαστής
Στο Δικαστικό Μέγαρο και στους κύκλους των επιχειρηματιών επικρατεί σάλος! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες δικαστικός λειτουργός… υποβάλει τα σέβη του σε γνωστό δικηγόρο της πόλης!
Τι συμβαίνει όμως όταν ο πρώτος δικάζει υπόθεση του δεύτερου; Και που υποβάλει τα σέβη του;

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία Μασονική Στοά της Πάτρας. Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα αναφέρουν πως ο δικηγόρος έχει μεγαλύτερο τεκτονικό βαθμό από τον δικαστικό λειτουργό και στις «συνεστιάσεις» των Τεκτόνων… του υποβάλει τα σέβη του!