ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ένσταση κατά Χρήστου Μανέα - ΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΡΗΣ: "Δε θα φέρουμε τη μασονία στην Αλεξανδρούπολη"



Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας και τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κοζάρης αποχώρησε
εκνευρισμένος από την αίθουσα, λόγω της διαφωνίας του στην πρόταση του δημάρχου  να ανακηρυχθεί ο Χρήστος Μανέας επίτιμος δημότης Αλεξανδρούπολης, για την συνολική οικονομική βοήθεια που πρόσφερε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο Νίκος Κοζάρης αναφερόμενος στο Δήμαρχο είπε .."ευχαριστούμε τον κ. Μανέα για την προσφορά του , αλλά δε θα ανακηρύξουμε ένα μασόνο επίτιμο δημότη και δε θα φέρουμε τη μασονία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης"!!!!

Στη συνέχεια αφού καταψήφισε την πρόταση, αποχώρησε έξαλλος από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!!!!

Να θυμίσουμε οτι ο κ. Μανέας έκανε δωρεά την παιδική χαρά στο στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, που εγκαινιάσθηκε τον Οκτώβριο και γι αυτη την προσφορά του του απονεμήθηκε το μετάλλιο τιμής Α΄ τάξης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η δωρεά 800.000 ευρώ για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

 Ο κ. Μανέας είχε αποφασίσει μαζί με τη σύζυγό του, όσο εκείνη βρισκόταν εν ζωή, να διαθέσουν την περιουσία τους για αγαθοεργούς σκοπούς στη Βόρεια Ελλάδα! 


Πηγή:http://www.gatzoli.gr/2013/11/blog-post_9029.html#ixzz2kVjueALT