ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τεκτονική Κοινωνική Παρέμβαση



(Σημ Blog:Δημοσιεύουμε επιστολή που έφθασε στο mail του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων)



Ανακοίνωση Νο 1
24/10/2012

Τα νέα μέτρα τα οποία προωθεί η Τρόικα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να θεσμοθετήσει η Ελληνική συγκυβέρνηση, εκτός από αντιλαϊκά είναι και εξοντωτικά. Ο συνεχώς αυξανόμενος ρυθμός υιοθέτησης νέων φόρων και περικοπών σε συντάξεις και μισθούς δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνείας για τον πραγματικό στόχο των <<εταίρων>> μας,  που δεν είναι άλλος από την διάλυση του κράτους πρόνοιας, την εξαφάνιση των εργατικών δικαιωμάτων , την εκποίηση της κρατικής περιουσίας και τέλος την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων που μπορεί να έχει κάποιος πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός ο αδηφάγος Μινώταυρος όσο ταΐζεται τόσο ανοίγει η όρεξη του και θα κατασπαράζει ότι καλύτερο διαθέτει αυτή η χώρα , είτε αυτό λέγεται νεολαία, είτε κρατική περιουσία.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση . Να συμμετάσχουμε ενεργά σε όλους εκείνους τους φορείς και θεσμούς οι οποίοι μπορούν να υψώσουν έναν υγιή αγωνιστικό αντίλογο ,και να εγκαταλείψουμε την ασφάλεια του καναπέ μας και την καταστροφική ιδεολογία του ωχαδερφισμού.

Ζούμε ιστορικές στιγμές  και οι επόμενες γενεές, εάν δεν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, θα μας καταδικάσουν στην αιώνια λήθη.



Τεκτονική Κοινωνική Παρέμβαση