ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ -Haircut στην Εθνική μας συνείδηση;



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο2
26/10/2012
 
Φέτος ο εορτασμός της Εθνικής μας εορτής πραγματοποιείται σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο και βαρύ κλίμα.

Μια χώρα που συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο με τα κατορθώματα της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο , που έκανε να μιλούν γι’ αυτή εχθροί και φίλοι σήμερα επαιτεί για την δόση που θα την κρατήσει στη ζωή .

Οι πολιτικοί ταγοί της χώρας καταλήστεψαν , λεηλάτησαν και ασέλγησαν επάνω στο ιερό σώμα της πατρίδος μας με την ανοχή μας και την καθοδήγηση των ξένων αφεντικών τους.

Αναμένουμε την δόση των 31,5 δις ως ναρκομανείς εκδηλώνοντας όλα εκείνα τα συμπτώματα του στερητικού συνδρόμου. Είναι τραγικό να βλέπεις το ημιθανές σώμα της Ελλάδος να κείτεται στο Ευρωπαϊκό πεζοδρόμιο με σπασμούς .

Τίτλοι 6,6 δις λήγουν το Νοέμβριο. Εκκρεμούν 450 εκ. στον ESM ενώ το Δεκέμβριο λήγει ομόλογο του ΟΣΕ, και οι Βρυξέλες επιμένουν ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία κυβέρνησης και Τρόικα. Το δόγμα του ΣΟΚ σε πλήρη εξέλιξη.

Πόσο ακόμη μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός; Μέχρι πότε θα υποχωρεί, θα εκχωρεί και θα αιμορραγεί;

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Χρειάζεται όραμα, ελπίδα και αποφασιστικότητα. Αυτό που οφείλουμε ως Έλληνες και ως Τέκτονες είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά στις καρδιές μας. Πρέπει στον οικονομικό πόλεμο που βρισκόμαστε να αντιδράσουμε. Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες , πρωτοκαθεδρίες και ατομικά κέρδη σ’ αυτήν την μάχη. Ούτε αρκούν ευχολόγια και βαυκαλισμός στις ένδοξες πράξεις του παρελθόντος.  Χρειάζεται να αποδείξουμε εάν όλα όσα έχουμε μας αξίζουν ή όχι.

Μεγάλοι Διδάσκαλοι και Ύπατοι Ταξιάρχες. Ενώστε τις δυνάμεις σας την ύστατη στιγμή και εμπνεύστε του αδελφούς σας. Διδάξτε ομοψυχία, αλληλεγγύη  , ενότητα και σφυρηλατήστε τους δεσμούς μεταξύ των Ελλήνων αδελφών. Είναι βέβαιο ότι αύριο ο ένας θα είναι παραστάτης του άλλου στο πεδίο της κοινωνικής δράσης και των κοινωνικών αγώνων.

Οργανώστε άμεσα μια κοινή εκδήλωση με θέμα την Ελληνική Οικονομική Κρίση . Διώξτε το σύνδρομο του ραγιά που φοβάται τι θα πουν οι ξένοι κηδεμόνες του. Μην φοβάστε για τις αναγνωρίσεις διότι θα έχετε κερδίσει κάτι μοναδικό.

Θα σας έχουν αναγνωρίσει οι ίδιοι σας οι αδελφοί.

Τεκτονική Κοινωνική Παρέμβαση