ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πέρασε στην Αιώνια Μεγάλη Ανατολή ο Κυρίαρχος Μεγάλος Γενικός Ιεροφάντης Αδ.·. Sebastiano Caracciolo



Ο Κυρίαρχος Μεγάλος Γενικός Ιεροφάντης, Κυρίαρχος Μεγάλος Διδάσκαλος, Κυρίαρχος Μέγας Συντηρητής, Υπάτη Αρχή του Τάγματος και του Τύπου του Αρχαίου και Αρχέγονου Ανατολικού Τύπου Μισραΐμ και Μέμφις και για τα δύο ημισφαίρια Αδ.·. Sebastiano Caracciolo 33° 90° 97° , πέρασε στην Αιώνια Μεγάλη Ανατολή τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 18ης ημέρα του μηνός Cojak του έτους Αληθούς Φωτός 000 000 000 που αντιστοιχεί στις 4 Απριλίου 2013. Αφησε αυτόν τον κόσμο για να συναντήσει τον κόσμο της Duat, τον Παράδεισο, τους Σεβάσμιους Πατέρες μας. Στην αγκαλιά του Υπέρτατου Κτίστη των κόσμων που τόσο αγαπούσε, και που τόσο μας παρότρυνε να τον αγαπούμε κι εμείς, συντροφιά με τον πολυαγαπημένο του απελθόντα Μεγάλο Διδάσκαλό μας Τριαντάφυλλο Κοτζαμάνη, τον διαθέτη του Gastone Ventura, τον Ottavio Ulderico Zasio και τον θεμελιωτή του Τάγματός μας Marco Egidio Allegri, θα μας παραστέκονται στο εξής και θα καθοδηγούν τα βήματά μας. Ο Sebastiano Caracciolo, είχε διαδεχθεί την Μεγάλη Ιεροφανεία του Σεβασμίου Τύπου μας από τον Gastone Ventura το 1981. Υπήρξε, επίσης Μεγάλος Διδάσκαλος του Μαρτινιστικού Τάγματος της Ιταλίας. Υπηρέτησε τον Παραδοσιακό Τεκτονισμό με πάθος. Δεν συμβιβάσθηκε και συγκρούσθηκε όταν χρειάσθηκε για να διατηρήσει τον Παραδοσιακό χαρακτήρα του Τεκτονισμού. Κέρδισε τον διεθνή σεβασμό για το έργο του και την προσήλωση στις αρχές του.

Οι διδαχές, οι παροτρύνσεις, το έργο του και η αυστηρότητά του στα θέματα του Τύπου μας, θα μας συντροφεύουν στο παραπέρα έργο μας.

Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Ας προσευχηθούμε στον Υπέρτατο Κτίστη των Κόσμων, να τον δεχθεί με στοργή στην αγκαλιά του, και να του χαρίσει την ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.


Την αξίζει!

Οι Στοές, Κολέγια, Περιστύλια, Σύγκλητοι, Συμβούλια, Κονσιστόρια, Δικαστήρια, Μυστικοί Ναοί και Θυσιαστήρια ανά τον κόσμο, θα παραμείνουν για τον προβλεπόμενο χρόνο «Σ ε   Δ ι α λ ο γ ι σ μ ό».