ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου της Μεγ. Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδος

                                               
(Σημ. Blog :Ευχαριστούμε τους αδελφούς - αδελφές της της Μεγ.Στοάς Ελευθεροτεκτόνων  Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδος για το υλικό και τους ευχόμαστε καλές εργασίες.)    
 
Δελτίο Τύπου
 
Στις 7 Δεκεμβρίου 2013, σε μια λαμπρή τελετή η Μεγάλη Στοά Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας προέβη στην ενσωμάτωση μιας σημαντικής σε αριθμό και αξιώσεις ομάδας τεκτόνων στον ελλαδικό χώρο. Η Μεγ. Διδάσκαλος της Μ.Βρετανίας Shirley Ellick βοηθούμενη από τους πρώην Μεγ. Διδασκάλους Nick  Ferrari  και Jeanne Heaslewood  με τους Μεγ. Αξιωματικούς ανέλαβαν να ενθρονίσουν τον Μεγ. Διδάσκαλο Παντελεήμονα Βούλη καθώς και το Συμβούλιο Αξιωματικών της Μεγ. Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδος.

Αυτή τη σημαντική ημέρα ήλθαν να τιμήσουν  υψηλοί καλεσμένοι από την Μεγ. Στοά Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και  Γυναικών της Βουλγαρίας, ο Μεγ.Διδασκαλος Lubomir Petrov και η πρώην Μεγ. Διδάσκαλος Toska Ianeva με πολυμελή αντιπροσωπεία, και η Σεβ. Διδάσκαλος της Σεπτής Στοάς Slobodni Gradineli Νo 1 των Σκοπίων Karolina Stankova επικεφαλής αντιπροσωπείας . Η τελετή έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν στην Αθήνα. Χαιρετισμούς απέστειλε η νεοσύστατη Μεγάλη Στοά της Γαλλίας (Grand Lodge Europeene) καθώς και άλλες δυνάμεις που υπάγονται στο Eastern Order.
 
 Ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας
της Μεγ.Στοάς Ελευθεροτεκτόνων
Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδος
Κυριάκος Ταρατίτας, Β.Μεγ.Διδ.
 
 
 
 
 
 
Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Μεγ. Διδ. της Βουλγαρίας, Lubomir Petrov
 
 
Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην Σεβ. Διδ. της Σεπτ. Στοάς Slobodni Gradineli Νo 1 των Σκοπίων.
 
 
 
Με την Πρώην Μεγ. Διδ. της Μ. Βρετανίας, Jeanne Heaslewood 

 
Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στη Μεγ. Διδάσκαλο της Μ.    Βρετανίας, Shirley Ellick