ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο εκδότης του ΙΧΩΡ διαψεύδει κάθε ανάμιξη με τον Τεκτονισμό


(Σημ. blog: Αναδημοσίευση από www.newspile.gr)



Αναφορικά με την δημοσίευση σχετικά με την λίστα μασόνων στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και το όνομα μου, κατηγορηματικά διαψεύδω την «είδηση» ως κακόβουλο δημοσίευμα, στερούμενο κάθε αποδεικτικού στοιχείου και ..
με έντονη συκοφαντική σκοπιμότητα ,που εμφανίζεται κατά συγκυρία την κρίσιμη στιγμή που ο Πολιτικός μας φορέας «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» του οποίου τυγχάνω Πρόεδρος, βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία σε όλη την Ελλάδα συγκρουόμενος κατά μέτωπο με το τοκογλυφικό κατεστημένο των τραπεζών μέσα από αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους, και με τις δυνάμεις του Μνημονίου πολυμέτωπα , χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Και σας ερωτώ, γνωρίζοντας την εντιμότητα σας και την μέχρι τώρα ασυμβίβαστη πορεία σας , στην αναζήτηση και ανάδειξη της αλήθειας και της δικαιοσύνης .

1. Ελέγξατε την αλήθεια των λεγομένων του συντάκτη της λίστας ,αναφορικά με το πρόσωπο μου, προτού προβείτε στην σχετική δημοσιοποίηση της;

2. Σας προσκόμισε κάποια περαιτέρω στοιχεία που να αποδεικνύουν το αληθές των λεγομένων του;

3. Μπορείτε να με πληροφορήσετε και εμένα πότε έγινα μέλος Μασονικής στοάς, σε ποιά ανήκω, και κάθε πότε την επισκέπτομαι ;

Κατόπιν αυτών ,παρακαλώ όπως προβείτε στην δημοσιοποίηση της παρούσας επιστολής μου, σε όσα Μ.Μ.Ε συκοφαντήθηκα άδικα , και στην αποκατάσταση του ονόματος μου, αφού ποτέ δεν υπήρξα μέλος οποιαδήποτε μασονικής στοάς, ούτε και είχα ποτέ επίσης ,την ιδιότητα του μασόνου .

Σέβομαι παρ όλα αυτά τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και την ιδεολογία του όπου και αν ανήκει, αρκεί να μην προσβάλλει τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και να τοποθετεί την έννοια της Πατρίδας και του Ελληνικού Έθνους, πάνω απ όλα.

Ευάγγελος Γ. Μπεξής

Εκδότης του περιοδικού «ΙΧΩΡ» και Πρόεδρος του Πολιτικού Κινήματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»”.

πηγή:www.newspile.gr