ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

FM& S - Παρέμβαση των Γάλλων Τεκτόνων για τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή



Η μη κερδοσκοπική Οργάνωση FM& S (Franc-Maçonnerie et Société) μια κίνηση που έχει ως κύριο σκοπό να κατευθύνει του Τέκτονες ,ανεξαρτήτου Τεκτονικής Δύναμης , να παρεμβαίνουν σε σημαντικά κοινωνικά θέματα προτείνοντας λύσεις που βασίζονται στις Τεκτονικές αρχές και αξίες μέσα από συλλογικές συζητήσεις και εργασία, κάλεσε τα μέλη της να κινητοποιηθούν προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη αλλά και να ασκηθούν πιέσεις στους υπευθύνους σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή τα οποία έχουν στοιχήσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους με μεγαλύτερο θύμα τα παιδιά.

Να σημειώσουμε ότι την FM&S την στηρίζουν και είναι μέλη της ο Μ.Δ της Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας αδ.  MarcHenry, η Μεγάλη Διδάσκαλος της εγάλης Γυναικίας Στοάς της Γαλλίας αδ. Catherine Jeannin-Naltet, o αδ. Jean Dubar Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Συμβολικής  Παραδοσιακής Στοάς OPERA ,ο αδ Alain-Noel Dubart πρώην Μεγάλος Διδάσκαλος της GLDF κ.α.

Μέλη της FM&S  είναι ακόμη οι: Alexandre Adler, δημοσιογράφος, συγγραφέας, Ghaleb Bencheikh, Φυσικός, Monique Castillo, Φιλόσοφος, Daniel Νταγιάν, Διευθυντής Ερευνών στο CNRS, Joel De Rosnay, επιστήμονας, συγγραφέας, πρόεδρος της Διεθνούς Biotics, Claude Geffré, Θεολόγος, ean-Claude Guillebaud συγγραφέας, δημοσιογράφος, εκδότης, Richard Prasquier, Επίτιμος Πρόεδρος του CRIF, Gérard Rabinovitch, ερευνητής, φιλόσοφος, Antoine Sfeir, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Cahiers de l'Orien, Perrine Simon-Ναούμ, ο Πρόεδρος της "Association Pierre Simon’’ κ.α