ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Οι σωτήρες της ΕΜΣτΕ

(Το παρακάτω γράμμα λάβαμε από φίλο του Blog. Το δημοσιεύουμε χωρίς καμία παρέμβαση στο κείμενο.)



Ας λένε τα παπαγαλάκια της ΕΜΣτΕ ότι θέλουν σχετικά με την κάθαρση την αναγέννηση και τη νέα αρχή που πραγματοποιείται. Οι διοικούντες και οι συν αυτό κρύβονται πίσω από την υποτιθέμενη πνευματικότητα και την ουτοπική αναγνωρισημότητα.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, αυτοί που έφυγαν και φεύγουν, τα γεγονότα τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.



Είναι καιρός να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Ας αναλογιστούν το μέγεθος των ευθυνών που φέρουν για το κατάντημα της ΕΜΣτΕ. Όλοι αυτοί που χειροκροτούν τους νέους ηγήτορες του Τάγματος και που πιστεύουν ότι με μια εξαμηνιαία θητεία θα επέλθει η πολυπόθητη αλλαγή στην ΕΜΣτΕ.

Όλοι αυτοί υποστήριξαν με τους ψήφους τους αυτoύς που τώρα κυνηγάνε (πρώην Μεγάλους Διδασκάλους) και που τους φορτώνουν όλα τα στραβά και τα ανάποδα. Δυστυχώς οι σημερινοί σωτήρες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Βοήθησαν όσο μπορούσαν ώστε να γίνει αυτή η Τεκτονική Δύναμη χώρος ίντριγκας και πολιτικής. Τίμησαν τον δογματισμό (σε πρόσωπα) και αγάπησαν με τον τρόπο τους αυτούς που διέλυσαν την ΕΜΣτΕ.




Φοβήθηκαν γιατί πίστεψαν ότι πηγαίνοντας ο κόσμος σε άλλα Επιγενόμενα Σώματα (και μιλάμε για το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου για την Ελλάδα υπό τον Ρ.Ν.Σ) θα έχαναν τα πρόβατα από το μαντρί. Και μη μπορώντας να πάνε κόντρα στις εξελίξεις έγιναν μέρος των εξελίξεων. Εισχώρησαν στο Ύπατο και το μετατρέπουν αργά αλλά μεθοδικά σε μια δεύτερη ΕΜΣτΕ. Ευτυχώς που υπάρχουν εκεί κάποιοι άξιοι αδελφοί με κορυφαίο τον Λ.Λ που λειτουργούν ως κυματοθραύστες αυτής της επίθεσης , για όσο ακόμη αντέχουν. Επί της ουσίας δεν θέλησαν ποτέ το Σκωτικό Τύπο γιατί δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να μάθουν τι λέει. Ούτε κάτι άλλο θέλησαν, κάτι νέο, κάτι αισιόδοξο.




Οι σημερινοί λυτρωτές της ΕΜΣτΕ δεν απαίτησαν ποτέ κάτι δίκαιο αλλά έμειναν κολλημένοι στους κανόνες. Και δεν τόλμησαν να στείλουν τους ανίκανους σπίτι τους. Μάλλον φοβήθηκαν. Φοβήθηκαν μη χάσουν τα << κουκιά>>. Και έτσι υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν σε θέσεις Μεγ. Αξιωματικών άτομα χωρίς προσόντα , χωρίς αξίες , χωρίς ιδανικά μόνο και μόνο για να καθίσουν κάποια στιγμή και αυτοί στη καρέκλα.



Έτρεχαν στην κάλπη και τους ψήφιζαν. Πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Για το συμφέρον και την ματαιοδοξία τους. Και η ΕΜΣτΕ ας πάει να πνιγεί. Τα σκάνδαλα ακολουθούσαν το ένα το άλλο . Μεγ. Αξιωματικοί γίνονταν οι περισσότερο ματαιόδοξοι και ανίκανοι. Δεν αντιδρούσαν σε όλα αυτά γιατί έβλεπαν το φαγοπότι και τους έτρεχαν τα σάλια.

Και μετά το ξεκατίνιασμα του καλοκαιριού οι δημοκρατικές διαδικασίες αποφάνθηκαν:

- Μεγάλος: ο μεγάλος και σε ηλικία που θα παραμείνει για 6 μήνες ίσα ίσα να προετοιμασθεί ο επόμενος.




- Αναπληρωτής Μεγάλος: επίσης μεγάλος σε ηλικία που λόγω αυτού του κωλύματος δεν μπορεί να πάρει ποτέ την μέγιστη θέση, άρα; θα παραμείνει και αυτός για 6 μήνες ίσα ίσα να προετοιμασθεί ο επόμενος.

- Προ του αναπληρωτή Μεγάλος: Ο ισόβιος πρόεδρος του Κλειδόλιθου, ενός συλλόγου που τόσο μας απασχόλησε το καλοκαίρι.

- Δεύτερος τη τάξει μετά από τους Μέγιστους ο Ανδρέας χωρίς άλλα σχόλια. Το μενού περιλαμβάνει και Καλούδη στα κάρβουνα ή άλλαξε η όρεξη;

Για όσους μιλούσαν για «αγώνες» και το πιστεύανε ίσως τώρα μισανοίξουν τα μάτια τους και δουν πως το ξεκατίνιασμα όλο ήταν για να πιεστούν κάποιοι και να συμφωνηθούν οι καινούργιες ισορροπίες στη διοίκηση του «μαγαζιού».

Οι άλλοι «αγωνιστές» ήξεραν πολύ καλά γιατί χτυπιόντουσαν και στη γωνιά τους όπως πάντα μετράνε πάνω από τα πτώματα τα λάφυρα σιγομουρμουρίζοντας για το δίκιο των «κανόνων».

Το αν οι νεότεροι αδελφοί μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και να απαιτήσουν κάτι διαφορετικό δεν το γνωρίζω αλλά το ελπίζω.


ΕΧΕΤΛΟΣ