ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η Κυβέρνηση και οι Μασόνοι


 Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2011. Στην Θεσσαλονίκη η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών και μικροσυμπλοκών από τον κόσμο ο οποίος διαμαρτύρεται για την στάση της κυβέρνησης όλο αυτό το διάστημα. Ό δημοσιογράφος του Alter Γιάννης Ρουμελιώτης πλησιάζει έναν διαδηλωτή και τον ρωτάει για την όλη κατάσταση. Και ο νεαρός απαντά:



<<Δεν καταλαβαίνετε γιατί γίνονται όλα αυτά. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Έχει καταλάβει ότι όλοι αυτοί στην κυβέρνηση είναι μπλεγμένοι με την Μασονία και τα ξένα κέντρα>>.


Για όλα φταίει η Μασονία λοιπόν. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η εσωστρέφεια των Μεγάλων Στοών στην πατρίδα μας έχει οδηγήσει στο να επικρατεί αυτή η λανθασμένη αντίληψη για τον Τεκτονισμό. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι  ο Τεκτονισμός πρέπει να βγει προς τα έξω , να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Επιτέλους πρέπει να μάθουν οι διοικήσεις από τα λάθη του παρελθόντος και να παρουσιάσουν στον κόσμο το πραγματικό πρόσωπο του Τεκτονισμού.


Ξυπνήστε!!!!!!!!!!!!!!!!