ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τεκτονισμός - Συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες


Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι

Η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο της οικονομικής – πολιτικής- οικονομικής διάλυσης . Η ανεργία καλπάζει , το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση , η εθνική ανεξαρτησία κινδυνεύει . Από το Νοέμβριο αρχίζει η εφαρμογή των ισοπεδωτικών οικονομικών μέτρων , που είναι σίγουρο πως θα μας οδηγήσουν σε μια βαθύτερη οικονομική ύφεση ενώ τα φορολογικά μέτρα θα εξαφανίσουν την όποια οικονομική ρευστότητα των νοικοκυριών. Όσοι θεωρούν ότι έχουμε φτάσει στα χειρότερα μάλλον δεν έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει.

Ο Τεκτονισμός βρίσκονταν πάντοτε μπροστάρης στους κοινωνικούς αγώνες και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Έτσι και τώρα οι Τέκτονες πρέπει να εκδηλώσουμε το αγωνιστικό μας πνεύμα , να φωνάξουμε για τις ανησυχίες του λαού , να οραματιστούμε μια Ελλάδα καλύτερη.

Για τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι , ο καθένας από το δικό του μετερίζι ,στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πους θα πραγματοποιηθούν στις 19-20 Οκτωβρίου Πανελλαδικά, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς , τα παιδιά μας την κοινωνία.