ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το ξέρατε αυτό ?



Ανά τον κόσμο υπάρχουν διάφορες Τεκτονικές Λέσχες όπου επιδιώκουν να συγκεντρώσουν αδελφούς τους οποίους  πέρα από τον Τεκτονισμό τους ενώνει και η αγάπη για κάτι άλλο.
Το ξέρατε λοιπόν ότι υπάρχει:

Τεκτονική Σκακιστική Λέσχη- Πρόκειται για μια λέσχη με  μέλη  Τέκτονες  από όλο τον κόσμο όπου τους ενώνει η αγάπη για το σκάκι. Διοργανώνουν μάλιστα και αγώνες μέσω διαδικτύου.

Εθνική Ένωση Ταξιδιωτών Camping – Με έδρα τις ΗΠΑ η ένωση αυτή δημιουργήθηκε το 1966 από τον αδελφό Miron Fox και 21 ακόμη οικογένειες. Σκοπός , αδελφοί από τον Καναδά  και τις ΗΠΑ, που αγαπούν το Camping να κανονίζουν ταξίδια και να περνούν τις διακοπές τους όλοι μαζί. Βασική προϋπόθεση  να είναι κανείς Διδάσκαλος Τέκτονας.

Phoenix –  Πρόκειται  για ένα διεθνές φόρουμ για τα μέλη – Τέκτονες σε ολόκληρο τον κόσμο όπου ανήκουν σε Στοά με το όνομα ΦΟΙΝΙΞ. Στο φόρουμ αυτό έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα μέλη από 121 Στοές. Η κίνηση  αυτή έχει δημιουργό έναν  Έλληνα τον  αδελφό Ανδρέου από τη Θεσσαλονίκη μέλος της Στοάς Φοίνικας αρ.59  (υπό την σκέπη της ΜΣτΕ).

Hiram’s Hams- Πρόκειται  για μια αδελφότητα μέσα στην αδελφότητα όπως λένε οι ιδρυτές της όπου αποτελείται από Τέκτονες Πτυχιούχους Ραδιοερασιτέχνες (ΗΠΑ).

Διεθνής Όμιλος Τεκτόνων Μοτοσικλετιστών :  Σ’ αυτή την ομάδα ανήκουν αδελφοί Διδάσκαλοι από όλα τα μέρη του κόσμου οι οποίοι αγαπούν τους δύο τροχούς.



πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων