ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΜΣΤΕ - Η Ελληνική Αλφάβητος με 4 γράμματα:


 (Σημ. Blog:Δημοσιεύουμε κείμενο που μας έστειλε φίλος του blog)
 
Σχόλιο επωνύμως ανώνυμου απευθυνόμενο σε όσους μέχρι σήμερα κάκιζαν όσους δεν είχαν διάθεση να παλέψουν για την ΕΜΣΤΕ.

Η Ελληνική Αλφάβητος με 4 γράμματα:

Α-  Αδελφές, όπως λέμε αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια: Κανένα υπονοούμενο περί σεξουαλικών επιλογών. Ο λαός μας αποκαλεί έτσι όσους δουλεύουν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον, ανακατεύουν και πουλάνε τους πάντες αρκεί να πετύχουν τον σκοπό τους. Όταν με την διάρρηξη έσπασε το απόστημα της ΕΜΣΤΕ , δεν ήθελαν μια ήρεμη και στιβαρή κίνηση  ξεκαθαρίσματος κατηγοριών ή και παρεξηγήσεων με πρώτο γνώμονα την διατήρηση της ομοψυχίας και του κύρους της «συντεχνίας». Αντίθετα η περίφημός επιτροπή προέβη στην πρωτοφανή ενέργεια να καταθέσει προσωρινό πόρισμα που όμως επέβαλε ποινές. Επειδή ερασιτέχνες και αθώοι δεν ήταν και κάποιοι εξ αυτών είχαν ιδιαίτερη εμπειρία αυτό το «λάθος» έχει μια και μόνη ερμηνεία: Ώθησαν τα πράγματα στα άκρα, πόλωσαν τους αδελφούς και δείχνοντας τα δόντια τους στην άλλη πλευρά άρχισαν στη συνέχεια υπόγειες διαπραγματεύσεις. Τι μου δίνεις, τι σου φτιάνω.

Β- με αγαπημένη αγγλική προφορά Μπ: Όπως λέει και ο λαός, μπινές. Με σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο. Ο τύπος που περνιέται για ενεργητικός και μάτσο, ονειρεύεται όμως τα βράδια τον επιβήτορα του. Οι αδελφές (βλέπε σχετικό λήμμα) αφού κλείσουν τη συμφωνία τους πρέπει να κλείσουν την ιστορία. Ξεχνάνε λοιπόν τους τσαμπουκάδες και τους ηρωισμούς και γουργουράνε περί θεσμών και αδελφοσύνης γύρω από την θεσμική ηγεσία. Όμως για να κλείσουν όλα πρέπει σε κάποιον πεθαμένο και ανίσχυρο να βγάλουμε την καταπιεσμένη λίμπιντό μας. Σε κάθε σύλλογο, εταιρία κλπ την ευθύνη την έχει ο πρόεδρος και διπλή μάλιστα αν είναι εκλεγμένος με απεριόριστες εξουσίες (Ο ΜΔ είναι ο μόνος που εκλέγεται μεζί με τον θησαυροφύλακα και τοποθετεί -ο ΜΔ- ανθρώπους αποκλειστικά της επιλογής του). Οι καλοί άνθρωποι που απειλούσαν ότι θα φάνε το λαρύγκι αυτού του ανίκανου που δεν ήξερε τι του γίνεται κατέληξαν με σοφία. Ευθύνη και ποινή στον μοναδικό τοποθετημένο που είχε παραιτηθεί πριν τέσσερις μήνες και είχε αποχωρήσει αηδιασμένος. Του ζητάνε μάλιστα να επιστρέψει εκείνος τα λεφτά που «εκλάπησαν» γιατί ειδάλλως θα συσκεφτούν για να αποφασίσουν πως θα τον κάνουν ντα!
Ο ιδρυτής, χρηματοδότης και  η μοναδική διεθνούς κύρους προσωπικότητα που ίδρυσε την Υόρκη και έβαλε και διατήρησε την ΕΜΣΤΕ σε κάποιες διεθνείς αναγνωρίσεις όταν οι ανίκανοι τα έκαναν όλα σμπαράλια, ο Καλούδης ήρθε με αεροπλάνο ειδικά για να παρασταθεί στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΣΓΥ. Άφησαν τον σεβάσμιο γέροντα 2 ώρες να περιμένει στον προθάλαμο για να του πουν τελικά πως θεσμικά δεν μπορεί να παρακολουθήσει την συνεδρίαση. Τρέμουν ακόμα και την παρουσία του αφού στη συμφωνία είναι και η καρατόμησή του. Προέχει ο Θεσμός! Που αν ξεχάσουμε ένα γράμμα γίνεται Εσμός.

Γ- Γαμώτο!
 Και,

Ω- Ωχχχ, καλά έκανα και έφυγα. Εσείς να δούμε τώρα.

ΥΓ: Όλα αυτά υποτιμούν και διαβάλλουν την αδελφότητα με την οποία οι «συντεχνίτες» της ΕΜΣΤΕ δεν έχουν καμία σχέση. Ας σταματήσουμε να εκθέτουμε τα πάντα στα μάτια των άσχετων που δεν γνωρίζουν και να προσφέρουμε τροφή στους κακόπιστους και ας συγκεντρωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν. Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα σκληρύνουν ακόμα περισσότερο τις ζωές και τις ψυχές όλων μας.
Ας σκεφτούμε για την Αδελφότητα, ας αγαλλιάσουμε τον πλησίον μας και ας τον δούμε με το  πνεύμα της Ισότητας και ας ετοιμαστούμε σε χαλεπούς καιρούς να υπερασπιστούμε την Ελευθερία.