ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

«ΔΗΘΕΝ»

(Σημ. Blog: Φίλος του Blog έστειλε επιστολή - απάντηση σχετικά με την χθεσινή ανάρτηση με τίτλο ΄΄ Ντρέπομαι για λογαριασμό σου…΄΄ Θα ήθελα να τονίσω για ακόμη μια φορά τόσο στον Παρεπίδημο (Δ.Κ) όσο και σε όλους τους φίλους και μη του Blog ότι η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ένα ελεύθερο Τεκτονικό βήμα όπου η λογοκρισία ως έννοια δεν υπάρχει .΄΄)


Αγαπητέ Παρεπίδημε

Με έκπληξη διάβασα την επιστολή σου προς το blog Τεκτονισμός, ένα ιστοχώρο που ενημερώνει τους Αδ:. όλων των Ταγμάτων για τα τεκταινόμενα στον Διεθνή χώρο. Θα μπορούσε αβασάνιστα να χαρακτηριστεί ως Γκαιμπελίστικη ενέργεια και άκρο άωτο του «ΔΗΘΕΝ»

Μόνον χώρος αντιπαραθέσεων δεν είναι η παρούσα ιστοσελίδα. Ποίος και πότε σας δίδαξε ρε χθεσινοί μασόνοι ότι μπορούν οι κάθε είδους απαίδευτοι και αγράμματοι να αυτοανακηρύσσονται σε τιμητές και υβριστές άξιων Αδ:. Ποίος σας έμαθε ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ρε και πότε;

Αν πιστέψατε ότι όλες αυτές οι μπούρδες που κάνετε στα εργαστήρια της ΕΜΣΤΕ είναι τεκτονικές πράξεις σας έχουν γελάσει.

Δυστυχώς η ΕΜΣΤΕ εξέφυγε του σκοπού της αμέσως μετά την ίδρυσή της. Ο λόγος ίδρυσης της ΕΜΣΤΕ ήταν η λειτουργία του Τάγματος της Υόρκης την οποία οι τότε διοικούντες απεμπόλησαν πανηγυρικά και περιήλθε στην ΜΣΤΕ. Μετά από λίγο άρχισαν και οι αρπαχτές, οι φωτιές και κάθε είδους παράνομες πράξεις με τακτή συχνότητα.

Ο στόχος για αναγνώριση από την ΗΜΣΤΑ κατάντησε ονειρικός παρά το ατελείωτο γλείψιμο. Ποίος σας είπε ότι όταν ιδρύσαμε την ΕΜΣΤΕ είχαμε σκοπό να μαζέψουμε όλους τους άχρηστους που αναζητούσαν πελατεία ;

Το Τάγμα διασύρεται κάθε τρεις και λίγο με ανέντιμες πράξεις και παραλήψεις των διοικήσεων, ενέργειες που συνταράσσουν τον Ελληνικό Ελεθεροτεκτονισμό και έχετε το θράσος να μιλάτε χθεσινά μειράκια έστω από την αρχή της ΕΜΣΤΕ, συνεχίζετε να είστε χθεσινοι και όπως έλεγε και ο αείμνηστος Κουτσόγιωργας δεν δικαιούσθε δια να ομιλήτε.

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ

ΧΙΡΑΜ ΑΜΠΙΦ