ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή απάντηση στον Μ.Δ του Mark

(Σημ. blog: Την επιστολή έστειλε φίλος του blog )




Φίλτατε Αδελφέ Αλέξανδρε

Αρχικά δεν σε ευχαριστώ καθόλου, διότι δεν με συμπεριέλαβες στον Πίνακα Αποδεκτών της Επιστολής σου, με την οποία ενημέρωσες Αδελφούς για τις θέσεις σου και τις απόψεις σου

Φυσικά και η προσφώνηση «Φίλτατε σου την αποδίδω με απολύτως κυριολεκτική σημασία, διότι σε εκτιμώ κυρίως ως Άνθρωπο.

Πράγματι, ουδείς άσφαλτος, έτι δε περαιτέρω και αυτός ούτος ο Πάπας, λόγω δόγματος.

Όλοι μας πράγματι σφάλουμε και σφάλουμε όταν πράττουμε. Όταν δεν πράττουμε ή πράττουμε ουδέν τότε και μόνον τότε, ΔΕΝ σφάλουμε.

Ομολογώ ότι γνωρίζοντάς τόσο λίγο θεωρούσα ότι διαθέτεις και Τεκτονική Γνώση, αλλά και Σοφία, αλλά δυστυχώς με εξέπληξες αρνητικά. Υπερβολικά αρνητικά διότι άρχισες την επιστολή σου με ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Μανιφέστα, σχετικά με την απόφαση συγκέντρωσης Υπογραφών. Φυσικά και είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σου δικαίωμα να διαφωνείς και αλλά να μην συμμετάσχεις στην συγκέντρωση των υπογραφών. Επί προσθέτως εκφράζεις κατηγορία αντί απόψεως για την επιστολή των Αδελφών και απευθύνεσαι μόνον στον Βασίλη ενώ οι συντάκτες είναι πλείονες Αδελφοί.

Αφήνω ασχολίαστη την παράγραφο περί της Επαρχιακής Μεγ:. Στ:. Αθηνών, διότι θεωρώ τουλάχιστον γελοία την ύπαρξή της. Και μάλιστα υποδεικνύεις προς τον Βασίλη να υποβάλει την παραίτησή του. Αλήθεια σε ποιον ? στον εγκαταλείψαντα την έδρα του Γ.Σ ? Ορθώς δε ο Βασίλης διατηρεί την θέση του μέχρις την στιγμή αυτή.

Και για τον λόγο αυτό η επιστολή έχει μείζονα αξία, διότι υπογράφεται, μεταξύ άλλων υπό του Αναπληρωτού Μεγάλου Διδασκάλου τέκτονος με μακροχρόνια παρουσία στον Ελληνικό Τεκτονισμό.

Kακίζεις την αναφορά του σε παράγκες, μα το Σύνολο του Αγγλικού Τύπου Φίλτατε Αλέξανδρε διοικείται από παράγκες και τολμάς ανερυθρίαστα να αποκαλείς παρά – παράγκα μία συγκέντρωση Αδελφών ανησυχούντων για την επιβίωση η διάλυση της ΕΜΣΤΕ εξ αιτίας των κακίστων διοικήσεων της τελευταίας τουλάχιστον δεκαετίας. Φρένο Αδελφέ μου γιατί μαρσάρισες υπερβολικά. Ξεπέρασες κάθε όριο ταχύτητας και παραβίασες μείζονα Τεκτονικά θέσμια, δηλαδή άσκησες Εισπήδηση σε έτερο σώμα, υπογράφων ως Μεγ:. Διδ:. Του Σήματος και όχι ως πρώην Μεγ:. Αξ:. Της ΕΜΣΤΕ.

Η αναφορά σου στις διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο νομίζω ότι είναι εκτός θέματος και θυμίζει τις γελοιότητες των ονομαζόμενων «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ» των ΜΣΤΕ & της ΕΜΣΤΕ, κειμένων δικτατορικών και αυταρχικών αντιλήψεων (και σε παρακαλώ μην επικαλεστείς τα κείμενα του Άντερσον, αυτά είναι κείμενα άλλης εποχής και για άλλους λαούς όχι Έλληνες). Και από πότε οι νεότεροι αδελφοί δεν έχουν δικαίωμα να σκέπτονται και να ανησυχούν για όλα όσα γίνονται στην ΕΜΣΤΕ, να μην διερωτώνται, αφού οι ανάδοχοί τους έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τις διοικήσεις ?

Και αυτοί που κάνουν αναρτήσεις στα διάφορα blogs ή σε σελίδες κλειστών ομάδων, ποιος διόρισε παιδονόμο τον οποιονδήποτε αχαρακτήριστο που με δήθεν εκλογές, εξελέγη Μ:. Δ:. με αυτοκρατορικές / δικτατορικές αρμοδιότητες. Εκλογές με ΕΝΑ υποψήφιο δεν είναι εκλογές. Για ποία Τεκτονικά έθιμα και κανόνες του 18ου αιώνα που υποσχεθήκαμε τα τηρούμε ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. Μιλάς Αδελφέ μου. για βάλε φρένο ωρέ Αλέξανδρε. Γιατί διερωτώμαι εάν ο Michael Duke of York, γνωρίζει την παρέμβασή σου αυτή.

Σε κάθε ομάδα (άτυπη ένωση προσώπων) τα μέλη της έχουν κάθε Νόμιμο δικαίωμα, όταν κρίνουν ότι η διοίκηση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους να κάνουν κινήσεις ακόμη και για την ανατροπή της.

Μιλάς για πλαίσιο και θεσμούς, ντροπή και πάλι ντροπή. Όποιος δίπατε θεσμός δεν είναι σύμφωνος με τους ΝΟΜΟΥΣ της Πολιτείας ακόμη και εάν έχουμε υποσχεθεί να τους τηρούμε έχουμε υποχρέωση να τους πολεμάμε μέχρι την κατάργηση τους διότι η Αίτηση Εισδοχής / Υιοθεσίας συνιστά Δήλωση Πρόθεσης Συμμετοχής και για Κανένα Λόγο ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ που προβλέπει παραίτηση από ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Πλαίσια είναι αυτά που προβλέπει ο Αστικός Κώδικας και οι Διατάξεις Περί Δημοσίας Τάξεως που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας Σωματείων και Ενώσεων Προσώπων. Τα Τυπικά συνιστούν άλλο ζήτημα. Μυσταγωγικό και Μυητικό.


Μετά του Τριπλού Αδελφικού Ασπασμού


Και για να βάλω και γω τελεία και παύλα, το υστερόγραφο είναι ιδιαίτατα προσβλητικό, διασπαστικό και ΑΝΤΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ. Περίγελως γίναμε με τις πράξεις και τις παραλήψεις των διοικήσεων, περίγελως έχουμε γίνει προ πολλού με τα Τεκτονικά Δικαστήρια που λειτουργούν παντελώς παράνομα και άλλα πολλά.-