ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβερνήτης Kevin Bernhardt : Το μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό


<<Δεν είμαστε μια μυστική κοινωνία>> δήλωσε ο Κυβερνήτης της πόλης Berk της Pennsylvania των ΗΠΑ κραταιός αδ. Kevin Bernhardt ο οποίος έλαβε προσφάτως τον 33ο και ανώτερο βαθμό του Σκωτικού Τύπου.

<<Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε μια μυστική κοινωνία αλλά δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για την αδελφότητα και για τις ηθικές αξίες που υπηρετούμε. Στις τάξεις μας υπάρχουν αδελφοί από όλα τα κοινωνικά στρώματα όπως οδηγοί ταξί, δικαστές, τραπεζικοί, οδηγοί φορτηγών>>.

Ο κραταιός αδ. Kevin Bernhardt δήλωσε ότι εισήλθε στην αδελφότητα πριν από 17 χρόνια μετά από πρόσκληση φίλου του. Έλαβε τον 33ο βαθμό μαζί με άλλους 163 αδελφούς σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου στην κεντρική αίθουσα του De Paul University του Σικάγο. Οι Τέκτονες που έλαβαν το βαθμό προέρχονται από 15 πολιτείες που ανήκουν στην Βόρειο Δικαιοδοσία.

<<Για να γίνεις κάποιος 33ος πρέπει να προταθεί από άλλους αδελφούς που κατέχουν αυτό το βαθμό>> δήλωσε ο αδ. Bernhardt για να καταλήξει <<το να πάρει κάποιος τον 33ο είναι ύψιστη τιμή. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για εμένα>>.