ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η αρχή του Ιδεολογικού Αντιτεκτονισμού στην Γερμανία - Erich Ludendorff


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το μένος κατά των Εβραίων και των Μασόνων ήταν δημιούργημα του Χίτλερ. Όμως μια προσεκτική ματιά στην ιστορία μας δείχνει ότι αυτό το μίσος είναι παλαιότερο.

Συγκεκριμένα έχει τις ρίζες του πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο , όπως βλέπουμε από τα γραφόμενα του Γερμανού Στρατηγού Erich Ludendorff (1865-1937)

…..ο Τεκτονισμός προετοιμάζει τους νέους γερμανούς να υποταχθούν στους Εβραίους

....ο Γερμανικός Τεκτονισμός είναι τμήμα του Διεθνούς Τεκτονισμού όπου καθοδηγείται από τους Εβραίους.

Υποστήριζε ότι στην Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτή η βάση της Εβραιομασονικής Κοινότητας, όπως την χαρακτήριζε. Αυτές οι σκέψεις επηρέασαν και την απόφαση του Κάιζερ να επιτεθεί στις Ανατολικές Ακτές των ΗΠΑ , όταν το 1903 διέταξε την προετοιμασία της επιχείρησης, ιδέα που εγκαταλείφτηκε το 1907.

Ας δούμε μερικά αποσπάσματα από τα βιβλία του:

Ο Ludendorff υποστήριζε στα βιβλία του ότι μέσω του Τεκτονισμού

….οι άνθρωποι είναι σαν να υπνωτίζονται και παραμένουν σε μια κατάσταση τελετουργικής μέθης. Αυτοί θα εκτελέσουν ευσυνείδητα τις οδηγίες των Εβραιομασόνων ηγετών τους. Και όλα αυτά για να προετοιμασθεί το μέλλον των Εβραίων.

Ο Τεκτονισμός είναι σαν την σκόνη. Διεισδύει παντού.

Θα πρέπει οι Τέκτονες να καθαιρεθούν από όλες τις δημόσιες θέσεις και να υποχρεωθούν να φορούν ένα σήμα προκειμένου να είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι.

Η Τεκτονική τελετουργία αφαιρεί από τον άνθρωπο την σκέψη.

Ο σκοπός του Σκωτικού Τύπου (θεωρεί τον Σκωτικό Τύπο ως το ανώτερο επίπεδο του Τεκτονισμού) είναι να διεισδύσει στην κρατική μηχανή και να την διαβρώσει.



Το χαρακτηριστικό είναι ότι αυτές τις ιδέες τις αποδέχονταν και η κοινωνική ελίτ της Γερμανίας.