ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΒΑΤΟΝ LIVE 2011

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, 8.30 το βράδυ
BOOZE COOPERATIVA, Αθήνα, Κολοκοτρώνη 57-59 (τηλ. 210 3240944)

Πηγές Έμπνευσης σε Δύσκολους Καιρούς
Τι μπορεί να (ξανα)φέρει νόημα στη ζωή μας;

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε χρειαζόμαστε δράσεις να μας εμπνεύσουν, να μας κάνουν να νιώσουμε το πραγματικό σε σχέση με το εφήμερο. Δράσεις που θα μας βοηθήσουν να βρούμε το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα: το (χαμένο) νόημα στη ζωή μας.
Αυτό ακριβώς θα επιχειρήσουμε σε μια ξεχωριστή βραδιά που διοργανώνουμε στην Αθήνα!
Ελάτε να δούμε και να ακούσουμε όλοι μαζί, σε μια συντροφική και ζεστή ατμόσφαιρα, τις «πηγές έμπνευσης» που επέλεξαν και θα παρουσιάσουν, ο εκδότης-διευθυντής του ΑΒΑΤΟΝ, Στέφανος Ελμάζης, ο σύμβουλος έκδοσης Ιορδάνης Πουλκούρας, ο συγγραφέας και αρθρογράφος Σπύρος Ζωίδης.
Επίσης, μαζί μας, για να μας διηγηθούν σπάνιες εμπειρίες ζωής, η συγγραφέας των βιβλίων Ευ Ζην: Οδηγός Ζωής από τους Αρχαίους Έλληνες Σοφούς και Μια Μέρα με τον Πλάτωνα (Αρχέτυπο), Ερατώ Τριανταφυλλίδη, η συγγραφέας-ψυχολόγος Βέρα Μεσσήνη και πολλοί άλλοι συνεργάτες και φίλοι του ΑΒΑΤΟΝ.
Ελάτε να ακούσουμε (ζωντανά!) μουσική των Σούφι, να παρακολουθήσουμε δρώμενα επί σκηνής, να μοιραστούμε ξεχωριστές ιστορίες, ιδιαίτερα κείμενα, προσωπικές εμπειρίες και ιδέες που έχουν τη δύναμη να μας εμπνεύσουν και να μας κινητοποιήσουν στην αναζήτηση νοήματος στην καθημερινότητά μας.

+ bazaar βιβλίων των εκδόσεων ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011,
από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ, στο χώρο του BOOZE
θα λειτουργεί bazaar βιβλίων των εκδόσεων Αρχέτυπο
με μοναδικές προσφορές για τους αναγνώστες μας!
 
Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του ΑΒΑΤΟΝ LIVE και τις παράλληλες εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.metaekdotiki.gr, τη σελίδα του ΑΒΑΤΟΝ στο facebook και να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας, στο τηλ. 2310 226166.