ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση Ιατροφαρμακευτικού Υλικού από τη Στοά ΔΕΛΦΟΙ 1830


Οι αδελφές και οι αδελφοί της Σ. Σ. ΔΕΛΦΟΙ αρ 1380 της Μεγάλης Μικτής Στοάς της Ελλάδος υπό την αιγίδα του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος των Δελφών , ανέλαβαν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία . Αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ιατροφαρμακευτικό υλικό προκειμένου να ενισχύσουν το Ιατρικό Κέντρο της νήσου Λειψοί. 

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κέντρο αντιμετωπίζει ελλείψεις ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω της δυσχερούς θαλάσσιας πρόσβασης. Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από ομάδα της Στοάς η οποία θα ταξιδέψει , στα τέλη Φεβρουαρίου, με δικό της μέσον , προκειμένου να τα προσφέρει σ’ αυτό το απομακρυσμένο νησί της πατρίδας μας.

Όσοι αδδ:. γνωρίζουν φαρμακοβιομηχανίες, φαρμακοποιούς, εμπόρους, εταιρείες κλπ, που μπορούν να διαθέσουν δωρεάν ιώδιο, γάζες, βιταμίνες, σιρόπια ελαφριάς μορφής, ασπιρίνες, βαμβάκι κ.α δηλ. φαρμακευτικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό, μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail maneta_m@otenet.gr προκειμένου να συμβάλλουν στην σημαντική αυτή προσπάθεια. 

Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να βρει πολλούς αρωγούς και να εμπνεύσει και άλλες Στοές να αναλάβουν δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Η κοινωνία μας σήμερα χρειάζεται τον Τεκτονισμό περισσότερο από ποτέ.