ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Διατεκτονική Συνάντηση ΤΩΡΑ




Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα βράζει. Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας και του μνημονίου πραγματοποιούνται σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, όλων των οικονομικών στρωμάτων ενώνουν τις φωνές τους προκειμένου να ανασχέσουν την πρωτοφανή λαίλαπα που τείνει να μετατρέψει την πατρίδα μας σε κρανίου τόπο.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που δεν υπάρχει χώρος για  αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

Νομίζω ότι ο Ελληνικός Τεκτονισμός βρίσκει μια μοναδική ευκαιρία ενώπιων της ιστορίας και της κοινωνίας να δείξει ότι όχι μόνον δίνει το παράδειγμα αλλά και τραβάει μπροστά , όπως στο παρελθόν.

Είναι μοναδική ευκαιρία τώρα, χωρίς καθυστερήσεις, να λάβει χώρα μια ΔΙΑΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τη συμμετοχή όλων των Τεκτονικών δυνάμεων της Ελλάδας όπου θα υπογράψουν σύμφωνο συνεργασίας και θα περιέχει κοινές δράσεις, ομιλίες, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Ένα σύμφωνο που θα βγάλει τους Τέκτονες έξω από τις Στοές και θα ους κατεβάσει στους δρόμους.

Ο Τεκτονισμός οφείλει να ενωθεί με τους οργισμένους διαδηλωτές όλης της χώρας που παλεύουν ενάντια στα μνημόνια κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Προς αυτή την κατεύθυνση , οι Τέκτονες, πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

Οι διοικούντες τα Τάγματα ας μην αφήσουν , για ακόμη μια φορά, τις εξελίξεις να τους προσπεράσουν. Διότι μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Πράξεις τώρα αδιαφορώντας τι θα πουν Άγγλοι- Γάλλοι – Πορτογάλοι.